Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom régóta nem talál munkát. Mit tegyek?
"Az anglisztika büfészak. Szerintem végezzen el egy OKJ képzést, tanuljon szakmát." Ez így van!
"Ha ezért dobod, akkor meglesz a véleményem rólad" Szóval te meg eltartanál valakit egy életen keresztül, aki nem képes normális szakmát tanulni. Hát ez meg a te döntésed, de meglenne rólad a véelményem. Egész pontosan azt gondolom arról aki kitart egy életerős fiatal srácot, hogy lúzer, és megérdemli a sorsát. Szép a szerelem, meg okésak a gyönyörű szép szemei, de azért mégse a párja tartson már el senkit azért mert büdös a normális munka és a normális szakma!
Szerintem ha valaki jól beszél nyelveket,akkor nincs olyan rossz helyzetben,lehet esélye,hogy találjon valami munkát.A másik lehetőség pedig a külföldi munka.
Ezért biztos hogy nem hagynám el a barátomat,hülyeség lenne,főleg ha tényleg szereted...gondolom,nem azért nem kapott munkát,mert nem keresett és csak ült otthon,szóval a hozzáállásával minden rendben van.Ha pedig befejezi a sulit,még diplomája is lesz,ami azért jelenthet némi pluszt a későbbiekben.
"Hmm.. Mégsem lett sikeres ember a pasimból, ideje dobni."
Mondjuk totál megértelek. A pasik is dobják a nőjüket, mikor elhíznak... Vagy az bunkóságnak számít?
Nem kell eltartani azért,mert nem talál munkát rögtön.Neked egészen tuti biztosan lesz jó melód,stb?Ne haragudj,de elég bunkó dolog az anyagiak miatt otthagyni a másikat.És mi az,hogy normális szakma?Mindegyik normális szakma,amit az ember kitanul,szeret,stb.Én magam mechatronikus(gépész diplomás) vagyok,barátom meg közgazdász,és én alapvetően könnyebben kaptam munkát,de emiatt eszembe se jutott volna kirúgni.Főleg,mert ő is ugyanúgy törekedett,jelentkezett sok helyre,stb,mint ahogy te is írtad,a te barátod.Nem feltétlenül a férfinak kell eltartania a nőt,vagy többet keresnie,siekresebbnek lennie.És ezt úgy mondom,hogy én is nő vagyok
És igenis egyetértek azzal,aki azt írta,hogy ez elég gáz dolog.Ha majd téged egyszer kirúgnak a munkádból,és a pasid/férjed ezért fog kidobni,mert el kéne téged tartania,az neked hogy fog esni?
Manapság majdnem mindenki nehezen kap munkát. Sőt, emberek elveszítik a munkájukat. Ha arról lesz szó, hogy nem keres munkát, otthon meccset néz, elküld, hogy sört vegyél neki a saját pénzeden, akkor dobd ki, ha úgy érzed! De könyörgöm: még nem is végzett! Nem görcsölsz egy kicsit korán? Tudod mit? Elgondolkoztam. Mi van, ha egy nap a barátnőm fejére esik a Wc tartály, megörül, és erőszakoskodni fog velem. Lehet, el kéne hagynom. Szerintetek?
Ha valóban szereted, akkor nem vetődne fel benned a szakítás lehetősége nem hogy az első problémánál, de az első probléma ELŐTT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!