Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom régóta nem talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom régóta nem talál munkát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal ő most 25 éves. Msc-re jár, most fog diplomázni, de sajnos nem egy keresett szakon: angolon. Már ezelőtt is keresett munkát, de nem talált semmit, volt állásinterjúkon de nem hívták vissza, tehát ennyi évesen nincs semmi tapasztalata, és attól tartok nagyon nehezen fog munkát kapni, és ez a kapcsolatunkra is ki fog hatni. A szülei sem tudják támogatni, nyugdíjasok. Nagyon szeretem őt, ő is egem. Tehát szerintetek mit csináljak? Maradjak vele még akkor is ha sokáig nem talál semmit? Vagy szakítsunk?
2012. márc. 3. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Az anglisztika büfészak. Szerintem végezzen el egy OKJ képzést, tanuljon szakmát. Az meg, hogy elhagyod-e, a te dolgod. Ha ezért dobod, akkor meglesz a véleményem rólad, de a te döntésed.
2012. márc. 3. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
ejha.. ezt komolyan gondolod? ennyire sok szabadidő van? akkor menj el helyette is dolgozni!
 3/12 anonim ***** válasza:
Kimentek külföldre.
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

"Az anglisztika büfészak. Szerintem végezzen el egy OKJ képzést, tanuljon szakmát." Ez így van!

"Ha ezért dobod, akkor meglesz a véleményem rólad" Szóval te meg eltartanál valakit egy életen keresztül, aki nem képes normális szakmát tanulni. Hát ez meg a te döntésed, de meglenne rólad a véelményem. Egész pontosan azt gondolom arról aki kitart egy életerős fiatal srácot, hogy lúzer, és megérdemli a sorsát. Szép a szerelem, meg okésak a gyönyörű szép szemei, de azért mégse a párja tartson már el senkit azért mert büdös a normális munka és a normális szakma!

2012. márc. 3. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki jól beszél nyelveket,akkor nincs olyan rossz helyzetben,lehet esélye,hogy találjon valami munkát.A másik lehetőség pedig a külföldi munka.

Ezért biztos hogy nem hagynám el a barátomat,hülyeség lenne,főleg ha tényleg szereted...gondolom,nem azért nem kapott munkát,mert nem keresett és csak ült otthon,szóval a hozzáállásával minden rendben van.Ha pedig befejezi a sulit,még diplomája is lesz,ami azért jelenthet némi pluszt a későbbiekben.

2012. márc. 3. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:

"Hmm.. Mégsem lett sikeres ember a pasimból, ideje dobni."

Mondjuk totál megértelek. A pasik is dobják a nőjüket, mikor elhíznak... Vagy az bunkóságnak számít?

2012. márc. 3. 18:53
 7/12 anonim válasza:
Mondjuk kimenni nem tud, mert nem ért semmihez sem. Lehet belőle egy jó eladó, csak ki kell járni az okj-t, de addig sexelj vele sokat nehogy elunja
2012. márc. 3. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell eltartani azért,mert nem talál munkát rögtön.Neked egészen tuti biztosan lesz jó melód,stb?Ne haragudj,de elég bunkó dolog az anyagiak miatt otthagyni a másikat.És mi az,hogy normális szakma?Mindegyik normális szakma,amit az ember kitanul,szeret,stb.Én magam mechatronikus(gépész diplomás) vagyok,barátom meg közgazdász,és én alapvetően könnyebben kaptam munkát,de emiatt eszembe se jutott volna kirúgni.Főleg,mert ő is ugyanúgy törekedett,jelentkezett sok helyre,stb,mint ahogy te is írtad,a te barátod.Nem feltétlenül a férfinak kell eltartania a nőt,vagy többet keresnie,siekresebbnek lennie.És ezt úgy mondom,hogy én is nő vagyok

És igenis egyetértek azzal,aki azt írta,hogy ez elég gáz dolog.Ha majd téged egyszer kirúgnak a munkádból,és a pasid/férjed ezért fog kidobni,mert el kéne téged tartania,az neked hogy fog esni?

2012. márc. 3. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem lesz munkám diploma után. Nem is keresek barátnőt, nem kellenék senkinek sem. Az olyan hozzáállás miatt, mint a kérdezőé.
2012. márc. 3. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Manapság majdnem mindenki nehezen kap munkát. Sőt, emberek elveszítik a munkájukat. Ha arról lesz szó, hogy nem keres munkát, otthon meccset néz, elküld, hogy sört vegyél neki a saját pénzeden, akkor dobd ki, ha úgy érzed! De könyörgöm: még nem is végzett! Nem görcsölsz egy kicsit korán? Tudod mit? Elgondolkoztam. Mi van, ha egy nap a barátnőm fejére esik a Wc tartály, megörül, és erőszakoskodni fog velem. Lehet, el kéne hagynom. Szerintetek?

Ha valóban szereted, akkor nem vetődne fel benned a szakítás lehetősége nem hogy az első problémánál, de az első probléma ELŐTT.

2012. márc. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!