Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mely tulajdonságok, hobbik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely tulajdonságok, hobbik, tabuk azok, amiket hosszú távon nem tudnátok elviselni, ha olyan párotok lenne?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 16:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ha nem bulizik, az miért akkora baj?
2012. márc. 3. 16:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Jah, erre én is kíváncsi vagyok :/
2012. márc. 3. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:

engem a fétékenykedés k**vára zavar agyamra lehet vele menni

fiú

2012. márc. 3. 17:32
 14/17 Ájron ***** válasza:
ha bulizik, cigizik és iszik akkor nagyon rövid életű lenne a kapcsolat. Egy nő ne legyen részeg mert az undorító.
2012. márc. 3. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha intoleráns lenne másokkal szemben. Ebbe nálam sokminden beletartozik. Pl. nem járnék olyan pasival, aki rasszista, homofób, antiszemita, ilyesmik. De olyannal sem, aki a sajátjától eltérő ízlést nem bírja tolerálni. Ismerek ilyeneket: Ha ő szereti a pörköltet, akkor mindenkinek azt kell szeretnie, aki nem szereti, az nyomorék. Ha ő szereti ezt vagy azt a zenét, akkor csak az a jó zene, aki nem szereti, az csicska. Ugyanez arra is vonatkozik, ha ő valamit nem szeret. Na, én ilyen típusú fickóval nem járnék.
2012. márc. 15. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Horgászás. Higyjétek el, nincs rosszabb.
2012. júl. 24. 00:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt egy srác,intelligens,normális,jóképű.Sajnos azután hívott randira,hogy csúnyán lefikázta a munkatársait,és ez az egy alkalom elég volt nekem,hogy mindennek ellenére mégse akarjam megismerni.Viszont ha ennek az ellenkezőjével találkozom,és türelmet vagy megértést látok egy férfiban,azt nagyon tudom tisztelni.
2012. aug. 17. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!