Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális 20 év körüli lány, aki valóban szeretni akar és nem azt nézi meg egy pasin, hogy milyen kocsi, milyen márkás cipő?
Lassan 21 leszek, d egyre többször csak ezeket látom... Ért már sok csalódás az élet minden területén, de ezen valahogy mindig leakadok, szerintem nem vagyok egyedül. Sok választ várok, privát is jöhet...
F
"mégse volt soha gondom azzal, hogy összeszedjek egy normális párkapcsolatot"
ez nem azt jelenti hogy jó nő vagy :D ezt kb minden nő elmondhatja magáról aki nem 200 kg.
Én is ilyen ritka kincset keresek, aki elfogad úgy ahogy vagyok, cserébe én is viszonzom azt.
22/F
11. kötve hiszem.
Persze egy akármilyen nyomorék lúzert akkor is összeszedek ha ráüvöltök a szerencsétlenre, hogy "Te most járni fogsz velem!!!"
De nekem normális, rendes, nem megcsalós, intelligens, igényes, azért valahogyan mégiscsak kinézős, hűséges, épkézláb életre való pasijaim voltak. Ők meg azért manapság nem szaladgálnak csak úgy mindenhol. Érted.
Rossz helyen keresgélsz! Én 25 vagyok, de nem szoktam nézni, hogy a pasinak milyen kocsija, állása van. Nem ezek a fő szempontok.Az sem feltétlen igaz, hogy a külső a fontos. Persze legyen jól öltözött-nem kell márkás ruha, de adjon magára.
Nekem most tetszik egy férfi vagyis beleszerettem és nem mondható egy helyesnek, de mégis megfogott benne valami. Nem is gazdag, átlagos kereset és az autója sem az a tipikus csajozós verda. Nem minden csajnál számítanak ezek a dolgok. Ha egy férfinak van kisugárzása, humora és van benne valami ami megfogja a nőket akkor nem kell ahhoz gazdagnak lennie, hogy találjon normális nőt maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!