Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a bunkó helyes pasi vagy a csúnya pénzes pasi a nyerő mindig?
Ma kaptam egy érdekes levelet és elgondolkodtam a dolgon.
És kíváncsi lennék a dolog miértjére.
Adott egy pasi aki normális nem erőszakos igaz nem szőke herceg nem bunkó mégis mindig csak a 2. helyre szorul.
Ez afféle ösztön vagy valami más. És mégis eltűrik a szenvedést a boldogtalanságot a látszat miatt (pénz, vagy hogy övé a legjobb pasi). Egyébként 29 éves pasi vagyok mielőtt jönnének a kis takony válaszok.
ma 19:53 asnak üzenem. Részben igazad van.
És amiket leírtál az a 30 alatti korosztályra igaz is nagyon. Tisztelet a kivételnek. Nekem nincsenek gondjaim nők terén szerencsére. Csak kíváncsi lettem és gondoltam megkérdezem ki hogy látja ezt a témát.
Ja még annyi hogy ki milyen kategóriába tartozik azt a viselkedése dönti el velem és másokkal szemben. Nem a kinézet a lényeg csak azért írtam hogy "bunkó, helyes pasinak" mert az esetek többségében így van.
Amit most írok nincs alapja.
Tegyük fel van egy kislány, aki nem tud nemet mondani. Van egy bunkó, drogos, "zombi fejű" srác, akinek nagyon tetszik és elkezd ráhajtani. akkor lehet a kislány fél tőle és elkezd olyanokat gondolni, hogy ez jó pasi, őt majd megvédi, őt szereti ez a srác és vele más, mint a többiekkel.
Na meg, kinek mi a világképe?? Van aki first lady akar lenni, az az élet célja. Ez alapján lehet párt is válsztani. Sok életcél van.
Értem köszönöm a hozzászólások azt hiszem így összeállt a kép nagy vonalakban. Bár elég nagy marhaságnak tartom. De ez van ilyenek a nők. Ha valamit meglátnak egy pasiban és megtetszik neki akkor másnak esélye sincs:)
Max ha nem úgy sül el ahogy tervezte akkor jön a szerető:D
Köszönöm a válaszokat
nem tudom honnan veszed ezt a baromságot. Jól nézek ki, bunkó vagyok és milliók vannak a bankszámlámon, mégse volt csajom. erről ennyit.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!