Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a bunkó helyes pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VladTomi kérdése:

Miért a bunkó helyes pasi vagy a csúnya pénzes pasi a nyerő mindig?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy érdekes levelet és elgondolkodtam a dolgon.

És kíváncsi lennék a dolog miértjére.

Adott egy pasi aki normális nem erőszakos igaz nem szőke herceg nem bunkó mégis mindig csak a 2. helyre szorul.

Ez afféle ösztön vagy valami más. És mégis eltűrik a szenvedést a boldogtalanságot a látszat miatt (pénz, vagy hogy övé a legjobb pasi). Egyébként 29 éves pasi vagyok mielőtt jönnének a kis takony válaszok.

2012. márc. 2. 19:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 19:53 asnak üzenem. Részben igazad van.

És amiket leírtál az a 30 alatti korosztályra igaz is nagyon. Tisztelet a kivételnek. Nekem nincsenek gondjaim nők terén szerencsére. Csak kíváncsi lettem és gondoltam megkérdezem ki hogy látja ezt a témát.

Ja még annyi hogy ki milyen kategóriába tartozik azt a viselkedése dönti el velem és másokkal szemben. Nem a kinézet a lényeg csak azért írtam hogy "bunkó, helyes pasinak" mert az esetek többségében így van.

2012. márc. 2. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Amit most írok nincs alapja.

Tegyük fel van egy kislány, aki nem tud nemet mondani. Van egy bunkó, drogos, "zombi fejű" srác, akinek nagyon tetszik és elkezd ráhajtani. akkor lehet a kislány fél tőle és elkezd olyanokat gondolni, hogy ez jó pasi, őt majd megvédi, őt szereti ez a srác és vele más, mint a többiekkel.

Na meg, kinek mi a világképe?? Van aki first lady akar lenni, az az élet célja. Ez alapján lehet párt is válsztani. Sok életcél van.

2012. márc. 2. 20:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a hozzászólások azt hiszem így összeállt a kép nagy vonalakban. Bár elég nagy marhaságnak tartom. De ez van ilyenek a nők. Ha valamit meglátnak egy pasiban és megtetszik neki akkor másnak esélye sincs:)

Max ha nem úgy sül el ahogy tervezte akkor jön a szerető:D

Köszönöm a válaszokat

2012. márc. 2. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Az egészben a lényeg, hogy nézzél ki jól, legyen férfias tested, kisugárzásod és stílusod, ja és legyél magabiztos. Az minden nőnek bejön!
2012. márc. 2. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:

nem tudom honnan veszed ezt a baromságot. Jól nézek ki, bunkó vagyok és milliók vannak a bankszámlámon, mégse volt csajom. erről ennyit.

20/F

2012. márc. 3. 01:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Inkább legyen csunya gazdag de a mellet lehet olyan is akit szerethetek s nem lessz hiányom semmibe bibi biiiiii
2012. márc. 3. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!