Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy helyes fiú miért jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyes fiú miért jár csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert a fiú elég tipikus 'menőgyerek', a lány meg elég csúnyácska, nem öltözik jól stb.
2011. dec. 13. 20:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Hogy legyen mit kérdezned.
2011. dec. 13. 20:24
 2/30 Ezio Auditore d. F. ***** válasza:
97%
Biztos olyan csúnya az a lány? Mert a nők egy része hajlamos a konkurenciát igen hamar r.ibancnak/csúnyának titulálni...
2011. dec. 13. 20:24
 3/30 anonim ***** válasza:
Kérdező te vagy a csúnya lány?
2011. dec. 13. 20:25
 4/30 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a ribancokra bukik a srác.
2011. dec. 13. 20:25
 5/30 BlackSword ***** válasza:
Mert nem minden a szépség, ami egyébként is múlandó...
2011. dec. 13. 20:26
 6/30 anonim ***** válasza:
vagy csak te látod csúnyának vagy a srác olyan hogy nem a "tucatot" keresi, többször csalódott emiatt és fontosabb neki a személyiség
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen, az. És nem ribanc, mert attól még lehetne szép, ezért is lepődtem meg, mert az olyanok, mint a fennt említett fiú inkább ribanc kinézetűvel járnak, mintsem csúnyával.
 8/30 A kérdező kommentje:

Értem, hogy nem minden a szépség, de nem gáz a haverjainál?

Meg 16 évesen azért nem csak a belső értékekre koncentrálnak az emberek úgy vettem észre

2011. dec. 13. 20:28
 9/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, te féltékeny vagy arra a lányra?
2011. dec. 13. 20:29
 10/30 anonim ***** válasza:

Nem szabad külső alapján ítélni.

Lehet, hogy szerelmes belé. A valódi énét kedveli. Megtörténhet, hogy a lány különleges, nem tucat.

A kinézet tényleg nem annyira számít.

De gondolom ezt tudod, szóval nem értem, hogy miért raktad fel a kérdést.

U.i.: Az is lehet, hogy kihasználja a lányt, csak "ki akarja próbálni"... De az előző lehetőség jobban hangzik. :)

2011. dec. 13. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!