Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyes fiú miért jár csúnya lánnyal?
Az irigy szem gyakran torzít a valóságon.
Egyébként kinek mi a szép,embere válogatja.
Újabb savanyú a szőlő viselkedés.
Ribancként öltözködöl és viselkedsz, de nem kellesz neki, aztán persze a másik lány a csúnyácska.
"mindenkinek számít külső... nem hinném, hogy van aki direktbe csúnyát keres, kivéve ha már tényleg annyi rossz tapasztalata volt és mindenkit általánosít."
Igaz, mindenkinek fontos a külső mert nem áll össze valakivel, akit nem tart vonzónak. Egyénenként viszont eltér, hogy kit tartunk vonzónak.
Tegyük fel, hogy hosszú távra tervezek egy lánnyal, aki k.rva jól néz ki és kb. ennyi az összes előnye. Akkor mégis mit tud hozzátenni az életemhez a testén kívül, mert egy komoly kapcsolatban ez nekem nagyon kevés?
06:48, nem vagyok ribanc, nem ismersz, hogy ilyeneket mondj!
és senki nem is kért, hogy erről mondj véleményt. különben is mondom, hogy nem bántásból írom, hogy csúnya. de úgy tűnik, ha megmondom, amit gondolok akkor ribanc vagyok, hát szuper..
Mert te biztos, hogy jobban tudod.. Különben meg annyira nem vagy képben, mint hiszed, kb annyit tudsz amennyit elmondtam, arról meg nem én tehetek hogy most itt pofázol. Hát örüljél ha neked ebből áll az életed.
NA vegyél vissza kis ribanc. Akkor ennyi erővel a többi válaszoló sincs képben, de nekik meg ugatsz. Elég volt ez a pár sor, hogy rájöjjek milyen ember is vagy. Ahelyett, hogy elgondolkoznál a dolgokon, hogy a szépség relatív, még nekiállsz itt pofázni feleslegesen. Remélem a srác az életben nem vesz észre, te pedig belefulladsz a féltékenységbe a tökéletesnek hitt külsőddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!