Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rendben van ez így?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy a szerelem idővel átalakul szeretetté, ragaszkodássá stb.Ez talán oké is,ha mindez pár év alatt történik.De az vajon rendben van-e,ha a mi kapcsolatunk mindössze 7 hónapja tart,1 hónapja vagyunk házasok,jön a baba is;és most hirtelen érzem,hogy a kezdeti lángoló szerelem,amit részéről eleinte éreztem,gyorsan kialudt.Mindössze kb.1 hónapja,amióta összeházasodtunk,azelőtt olyan szépnek tűnt minden.Talán nem is voltak valósak azok a hatalmas érzelmek az elején?Pedig nagyon annak tűntek,ezt nem lehet megjátszani.Vagy igen?Nem tudom,de én ezen csak tipródom.Tipródom,ha belegondolok,hogy milyen lesz akkor később az életünk?Én mindig úgy gondolkodtam,hogy egy életre szól majd az eskü,amit kimondunk egymásnak,amit én valaha is kimondok valakinek,nem akarom majd az elkeseredett elvált nők táborát gyarapítani,sem pedig azokét,akiknek meg kell alkudni azzal,hogy ez jó,mert ez van.Amikor vele próbálok beszélni erről,azt mondja,az ő érzelmei változatlanok,ilyesmi.Csakhogy az én megérzéseim meg nagyon jók,és amúgy is,az ilyesmit általában meg érzi az ember,amikor valami már nem a régi...
2009. jún. 8. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem túlságosan megszokottá vált a kapcsolatotok!!!Kellene egy kis időt külön töltenetek és majd újra azt fogod érezni,h hiányzik és nagyon szereted hidd el én tapasztalatból mondom!!!

Remélem segítettem!!!

2009. jún. 8. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
6 hónap után ismerettség után összeházasodtatok?? WOW.
2009. jún. 8. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem rendben van, másrészt a Te érzéseid látszanak változni. Leírod, hogy már nem vagy olyan biztos magadban, a párodban, az Ő érzéseiben. Tipródsz. Félsz a jövőtől. Ezek a Te érzéseid, ne told át őket a párodra!

Valóban nagyon gyorsan történnek Veled ezek a dolgok, de erre nincs általános recept. Így azt sem lehet mondani, hogy valami baj lenne. Szerintem nincs is. Elmúlt a kezdeti eufória, jön a baba, sok a változás, meg vagy kavarodva. Ez mind belefér, ne pánikolj! Pihenjetek egyet valahol, legyetek sokat együtt, beszéljétek meg, amit csak lehet!

2009. jún. 8. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kicsit elhamarkodtátok a dolgot..ha később is így érzed akkor az már rég rossz! dobjátok fel a kapcsolatotokat...
2009. jún. 8. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
7 hónap az iszonyú rövid idő.Ráadásul jön a baba.Lehet,hogy csak rendet kell tennie magában.Talán megijedt a felelőségtől ami olyan hirtelen rászakadt.Hisz egy családot kell eltartania.Szerintem nincs semmi gond az érzelmeivel csak adj neki időt.Mond el neki,hogy mindenben számíthat rád!A kikapcsolódás meg tényleg jó ötlet!
2009. jún. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!