Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátból barátnő? Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Béci kérdése:

Barátból barátnő? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: Az egyik lány "haverom" iránt többet érzek szimpla barátságnál. Ezt elmondtam neki is, őt elég kellemetlenül érintette, próbált úgy tenni mintha nem történt volna semmi, de mikor rákérdeztem, hogy most mi van, milyen érzések kavarognak benne azt mondta Neki ez kellemetlen és fel kell dolgoznia. Kérdezgettem, hogy tekintett-e rám valaha pasiként, és azt mondta, hogy mikor megismerkedtünk akkor bejöttem neki.

Akkor még nem akartam többet barátságnál, meg sem fordult a fejemben, viszont most, hogy megismertem már nem csak barátként tekintek rá.

Voltak már összebújások, ez-az... kérdeztem ezekről is, azt mondta nem csak azért volt, mert szakított a barátjával, hanem azért is, mert jól esett Neki, jól esett az, hogy átölelhet, hozzám bújhat.

Sosem igazodtam ki a nőkön, most sem tudom mit csináljak. Mi tévő legyek?

2012. márc. 2. 17:14
 1/7 Inkog Nito ***** válasza:
Ne barátként viselkedj hanem pasiként.Kb ennyi.
2012. márc. 2. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne sürgesd őt. Te elmondtad hogy mit gondolsz, érzel, neki kell lépnie. Legyél vele kedves és türelmes, érezze, hogy számíthat rád.
2012. márc. 2. 17:17
 3/7 Szulfát ***** válasza:
Érezd magad szerencsésnek hogy legalább úgy áll hozzá mintha semmi sem történt volna,meg mert szóba áll veled és nem néz levegőnek.legalább nálad nem köszöntött be egy pillanatra sem a síri csend időszaka.De ha neki is jó így és ő is akarja akkor majd megmondja neked,ne sürgesd,mert megmondta hogy időt kér.
2012. márc. 2. 17:25
 4/7 martinx válasza:
vidd el egy moziba és mond meg neki amit érzel iránta aztánlesz ami lesz reméljük ajobbik :DD
2012. márc. 2. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Már megmondtam, a 2. sorban írtam :) Úgy gondoltam jobb tiszta lapokkal játszani. De igazából elég rosszul érzem magam, mert így már nem csak nekem nehéz, hanem Neki is...
2012. márc. 2. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerinted ki olvasta el a második sorig ...?
2012. márc. 2. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, ha ez nem megy, akkor esélytelen. Barátkozni akkor szokott egy lány egy fiúval, ha külsőre nem jön be neki. Nem jöttél be neki az elején se, csak azért mondta, h ne bántson meg.
2012. márc. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!