Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátból barátnő? Mi tévő legyek?
A problémám a következő: Az egyik lány "haverom" iránt többet érzek szimpla barátságnál. Ezt elmondtam neki is, őt elég kellemetlenül érintette, próbált úgy tenni mintha nem történt volna semmi, de mikor rákérdeztem, hogy most mi van, milyen érzések kavarognak benne azt mondta Neki ez kellemetlen és fel kell dolgoznia. Kérdezgettem, hogy tekintett-e rám valaha pasiként, és azt mondta, hogy mikor megismerkedtünk akkor bejöttem neki.
Akkor még nem akartam többet barátságnál, meg sem fordult a fejemben, viszont most, hogy megismertem már nem csak barátként tekintek rá.
Voltak már összebújások, ez-az... kérdeztem ezekről is, azt mondta nem csak azért volt, mert szakított a barátjával, hanem azért is, mert jól esett Neki, jól esett az, hogy átölelhet, hozzám bújhat.
Sosem igazodtam ki a nőkön, most sem tudom mit csináljak. Mi tévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!