Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátból barátnő? Lehet vagy nem?
Van egy lány,osztálytársam,eléggé utált engem régen,sikerült megszerettetni magamat vele,de csak barátnak tart.Én szeretnék egy kicsit többet,mert valamiért ahhoz a lányhoz húz a szívem,de sokat beszéltem vele és mondta hogy az idősebb srácokat szereti.Lehet valami esélyem talán,vagy inkább hagyjam és csak barátok maradjunk?
Szívesen meghallgatom más sztoriját,csak légy szíves a felesleges,értelmetlen válaszoktól kíméljetek.Tapasztalt emberek tanácsát kérem(véleményét).?
"Barátból barátnő?"
Ahhamm, plasztikai műtéttel :D
nem jössz be neki!!!így hát nem a testeddel hanem a a beszédeddel kell lehúznod a bugyit róla...
Általában barátságból alakulhat ki valami mindig ,ha csak az a barátság nem érdekből van...Ha megfigyelted volna már a csajok mindig a baráti körből választanak pasit maguknak...esély van csak használd ki...
Elmesélek neked egy történetet :)
Volt egy fiú és egy lány, osztálytársak. Ez a negyedik év, hogy egy osztályba járnak.
Az első tanévben szinte tudomást se vettek egymásról. A második tanév elején a fiúnak megtetszett a lány, de először csak haverkodtak. De mindketten érezték, hogy itt készül valami. Néhány hónap után a fiú megtette amit kellett: bevallotta a lánynak, hogy szereti. Örült nagyon a lány, mert neki is tetszett a fiú, de amint elkezdek járni, valahogy minden megváltozott. Már nem olyan volt az egész, mint azelőtt, mikor nagyon jól elvoltak. Úgyhogy a lány szakított a fiúval, és szerette volna, ha megint csak barátok lennének. A fiú megértette a lány kérését, és kis idő múlva megint barátok lettek. Telt-múlt az idő, nem változott semmi, de a lány kezdte megbánni, hogy szakított a fiúval. Úgy érezte, hogy megint tetszik neki, de ebben nem volt biztos. Néha fellángolt benne egy érzés a fiú iránt. Néha meg csillapodott a láng. A harmadik tanév is így folytatódott. De igazából a lány már lemondott a fiúról. Tavasz volt, és a fiú elhívta a lányt a parkba beszélgetni. És jól elbeszélgettek. Végül a fiú megkérdezte a lányt, hogy szerei-e még. A lány azt mondta, hogy nagyon bírja, de csak barátilag. Megint eltelt pár hónap, és valahogy kialakult közöttük egy vonzalom. Itt már nem volt kérdés a lány számára, hogy mit érez. Egyértelműen tetszett neki a fiú. Újra elmentek a parkba. És újra elkezdtek járni. Voltak kisebb-nagyobb problémák, de azóta együtt vannak, és boldogok. :)
Egyébként az a lány én vagyok :)
Tehát hogy válaszoljak is a kérdésre, igen, lehet barátból barátnő. :) A remény hal meg utoljára.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:454
Szép kis történet ,de tudod ami egyszer tönkrement az máskor is tönkre fog menni!!!
Egyszer minden mesének vége lesz... :(
Sorry!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!