Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható ha megcsalom a férjem?
nem értek egyet...igaz én még fiatal vagyok...csupán 20 éves (l)...én négy éve vagyok kapcsolatba.. a barátom 24 éves...a sex nem nyújt nagy örömet...mindig fáradt és amikor "valami van"akkor is csak neki jó.DE imádom szeretem...ennek ellenére.a másik dolog pedig nem biztos h a megcsalás nagy bűn lenne ebben az esetben...talán rájön hogy mégis csak kell kűzdeni a "szerelméért"...különben meg sokat nem veszítesz...vagy otthagyod.vagy ebben az állapotban maradsz ami nem biztos h olyan jó,vagy megcsalod (nyugodtan pontozzatok le) és akkor kiderűl h jobb lesz vagy nem
sok kapcsolatot pont ez ment meg...
Sok itt az okos, a kedvükért leírom: 41/F+34/L = min. napi két szex, néha több. Nem ezen múlik.
Aztán kedvelem még a "Miért nem hagyod ott!" "Menekülj!" "Váljatok el!" "Mi lesz később???" típusú "tanácsokat" is. Akinek ilyen barátai vannak, semmi szüksége ellenségekre.
Ennyi bevezető után akár elmondhatom azt is, mit gondolok. (Lepontozást már úgy is bebiztosítottam.) ;o)
Szerintem minden megbocsátható, amit a másik meg akar bocsátani. CSAK ezzel föléd kerül. Az, aki megbocsát valamit a másiknak, a megbocsátás által felette fog állni. Ez pedig nem jó, ha egy párkapcsolatról beszélünk, ami egészséges esetben két egyenrangú fél, kölcsönös adáson és elfogadáson alapuló rendszere.
Maga a "megcsalás" akár javíthat is a dolgokon, Te újra nőnek érzed majd magad, és lehet, ezt Ő is észreveszi, és ennek megfelelően fog cselekedni. Vagy nem. Benne van a kockázat. Először tisztázd magaddal, mit akarsz. Aztán Vele. Aztán, ha ez megvan, és az jött ki, hogy együtt akartok maradni, kérjetek szakértő segítséget. Egyáltalán nem szégyen pszichológushoz, szexológushoz fordulni egy ilyen kérdéssel. Az eredmény pedig sokkal jobb lehet, mint ide feldobni a témát.
Itt max. megerősítést kaphatsz, hiszen lesz mindenféle válsz, csak ki kell mazsolázni azt, ami tetszik. A kritikát meg simán át lehet ugrani. :o)
Abszolút, de megbocsájtható mivel a Föld nevű bolygón, úgy működnek ezek a dolgok, hogy: Ha a férfi csalja meg a nőt, mert otthon valami nincs rendben Ő a rohadt szemét tetű, mert a farka után megy.
Ha a nő csalja meg( netalántán csak azért, mert viszket neki)a férfit megint a férfi a rohadt szemét tetű, mert Ő a hibás.
Ha válás kerül sor a bíróság mindent a nőnek ítél, mert a férfi a rohadt szemét tetű megint.
FÉLRE NE ÉRTSD nem Téged akarlak megbántani vagy ilyesmi csak hát ilyen a világ sajnos.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!