Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható ha megcsalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható ha megcsalom a férjem?

Figyelt kérdés
a szexuális életünk pocsék, kb 3hetente 5perc. Nekem ez nem elég, sokkal többre lenne szükségem, de egy éve neki egyszerűen nincs rá szüksége. Próbáltam vele beszélni többször is, de mindig csak ki van akadva, hogy engem csak ez érdekel. Vagy ha jó napja van, mondja, hogy igazam van és változtatni fog, de sosem változtat. Nem érzem azt, hogy kívánna, hogy nőként nézne rám. Eddig ha csak megcsókoltam felállt neki, mostmeg semmi. Tudom, hogy ő nem csal meg, de én már nem bírom tovább. 1éve ez megy és már tiszta ingerült meg feszült vagyok. Mondtam neki, ha nem változik semmi, megcsalom de ezzel sem értem el semmit. Tényleg így kell élnem 26évesen, hogy nem érzem magam nőnek és pocsék a szexuális életem?
2009. jún. 8. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

nem értek egyet...igaz én még fiatal vagyok...csupán 20 éves (l)...én négy éve vagyok kapcsolatba.. a barátom 24 éves...a sex nem nyújt nagy örömet...mindig fáradt és amikor "valami van"akkor is csak neki jó.DE imádom szeretem...ennek ellenére.a másik dolog pedig nem biztos h a megcsalás nagy bűn lenne ebben az esetben...talán rájön hogy mégis csak kell kűzdeni a "szerelméért"...különben meg sokat nem veszítesz...vagy otthagyod.vagy ebben az állapotban maradsz ami nem biztos h olyan jó,vagy megcsalod (nyugodtan pontozzatok le) és akkor kiderűl h jobb lesz vagy nem

sok kapcsolatot pont ez ment meg...

2009. jún. 8. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Sok itt az okos, a kedvükért leírom: 41/F+34/L = min. napi két szex, néha több. Nem ezen múlik.

Aztán kedvelem még a "Miért nem hagyod ott!" "Menekülj!" "Váljatok el!" "Mi lesz később???" típusú "tanácsokat" is. Akinek ilyen barátai vannak, semmi szüksége ellenségekre.

Ennyi bevezető után akár elmondhatom azt is, mit gondolok. (Lepontozást már úgy is bebiztosítottam.) ;o)

Szerintem minden megbocsátható, amit a másik meg akar bocsátani. CSAK ezzel föléd kerül. Az, aki megbocsát valamit a másiknak, a megbocsátás által felette fog állni. Ez pedig nem jó, ha egy párkapcsolatról beszélünk, ami egészséges esetben két egyenrangú fél, kölcsönös adáson és elfogadáson alapuló rendszere.

Maga a "megcsalás" akár javíthat is a dolgokon, Te újra nőnek érzed majd magad, és lehet, ezt Ő is észreveszi, és ennek megfelelően fog cselekedni. Vagy nem. Benne van a kockázat. Először tisztázd magaddal, mit akarsz. Aztán Vele. Aztán, ha ez megvan, és az jött ki, hogy együtt akartok maradni, kérjetek szakértő segítséget. Egyáltalán nem szégyen pszichológushoz, szexológushoz fordulni egy ilyen kérdéssel. Az eredmény pedig sokkal jobb lehet, mint ide feldobni a témát.

Itt max. megerősítést kaphatsz, hiszen lesz mindenféle válsz, csak ki kell mazsolázni azt, ami tetszik. A kritikát meg simán át lehet ugrani. :o)

2009. jún. 8. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Abszolút, de megbocsájtható mivel a Föld nevű bolygón, úgy működnek ezek a dolgok, hogy: Ha a férfi csalja meg a nőt, mert otthon valami nincs rendben Ő a rohadt szemét tetű, mert a farka után megy.

Ha a nő csalja meg( netalántán csak azért, mert viszket neki)a férfit megint a férfi a rohadt szemét tetű, mert Ő a hibás.

Ha válás kerül sor a bíróság mindent a nőnek ítél, mert a férfi a rohadt szemét tetű megint.

FÉLRE NE ÉRTSD nem Téged akarlak megbántani vagy ilyesmi csak hát ilyen a világ sajnos.:(

2009. jún. 8. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nagy a korkülönbség. Ez ... nem is kérdés
2009. jún. 8. 13:27
 15/17 A kérdező kommentje:
utolsó előtti... köszi. Te kicsit elfogult vagy. Én megérteném azt is ha az én hibám lenne, ha már nem tetszenék neki, vagy unalmas lennék stb. De direkt azért próbálok vele beszélni, hogy mondja már el mi a fene van. Ha ő erre nem hajlandó akkor én sem tudok változtatni azon amin kéne, nem? Pedig minden bántás nélkül szívesen megtenném. Mindent tök jól meg tudunk beszélni, de ezt nem. Akkor mond meg mit tegyek?
2009. jún. 8. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a válás sokkal jobb megoldás, mint ha megcsalnád.
2009. jún. 8. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyan ez a probléma nálunk is!Csak annyi a különbség,hogy a párom 31 éves.Ő is azt mondja,hogy nem igényli.Csak havonta 1x-2x.Én majdnem megtettem de még időben rájöttem,hogy iszonyú nagy hülyeséget csinálnák hisz őt szeretem mind1,hogy milyen és a lelkiismeret furdalás miatt iszonyúan éreztem volna magam.Most azt csinálom,hogy átölelem,odabújok,simogatom.kezdeményezek.Az elején sokszor visszautasított de látja rajtam,hogy igazán szeretem és kezd ő is megváltozni.
2009. jún. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!