Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem probléma ha a lány kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem probléma ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, van egy pasi akibe régóta szerelmes vagyok. De úgy nem ismerjük egymást, csak köszönőviszony van. Hogyan közeledjek felé?

Ja, tudtommal nincs barátnője.

(ja és se myvip, se iwiwen nincs fent:/ )

2009. jún. 8. 12:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igazad lehet utolsó, de valamit kell tennem mert már 3 éve tetszik és hát mint mondtam ő is elég kis nyuszi... talán még nálam is jobban..
2009. jún. 8. 13:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Én még hiába vártam arra, hogy lány/nő kezdeményezzen, szerintem arra ítéletnapig lehetne várni (imádom a szóismétlést). De tény hogy vannak beszari alakok, mint én is, és általában az egy mázlista szerintem, akinél egy csaj kezdeményez. Nekem nem jött még, de nem is várok rá.
2009. jún. 8. 17:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma
2009. júl. 14. 12:45
 14/22 anonim válasza:
én már többször is kezdeményeztem fiúnál, kevés sikerrel.kicsit már unom, hogy midig olyanok akadnak rám akik nem jönnek be, de persze aki nekem tetszene az nagyon visszahúzódó és kénytelen vagyok kezdeményezni, de végül el szalad velem a ló és nagyon nyomulok...ez a baj velem
2009. júl. 14. 12:47
 15/22 A kérdező kommentje:
De velem is az a baj, aki akar velem járni nekem nem kell, ez akivel én akarok, meg nem tudom mit akar...:S
2009. júl. 14. 12:49
 16/22 anonim ***** válasza:
hát menj végre oda hozzá! Meddig akarsz még várni? Újabb 3 évet? Én egy évig "szenvedtem" egy pasival,flörtöltünk meg minden,de nem hivott el. Hát én megtettem és milyen jól tettem...:D ! Kár hogy nem hamarabb. Ne légy nyuszi!
2009. júl. 14. 13:10
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem se probléma ha az a srác annyira lele......
2009. júl. 14. 13:17
 18/22 A kérdező kommentje:
De félek azért ilyen mert homokos vagy nemtudom :D ááhh lehet le kéne mondanom róla:s
2009. júl. 14. 13:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem szed fel minden útjába kerülő csajt, még nem jeleni azt, hogy homokos. És ha nem próbálod meg, soha nem is fogod megtudni. Rögtön ugyan ne hívd el randira, de ha legközelebb sziahogyvagyjóléste jelenetet játszátok, nyugodtan kérj tőle segítséget, bármiben. Rossz a kocsid, a macskád fenn akadt a fán, vagy nem éred el a felső polcot, estébé.

figyelj, tudnál segíteni? a helyzet az, hogy...

A lényeg, hogy közeledj hozzá valahogy, mert ha így folytatod, várhatsz nyugodtan még egy csomó évet anélkül, hogy bármi történne. Sok sikert!

2009. júl. 14. 13:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Én az vagyok, aki korábban a cetlit ajánlotta.

A lényeg, hogy merj kezdeményezni, az elutasítás nem feltétlenül a személyednek szól, s lehet az is az oka, hogy a másik félnél nincs rendben minden, ami a kapcsolat beindításához kell. Ez ellen nem sokat tehetsz. Ellenben a saját oldaladat rendbe teheted. (Ha írsz privátban ki is fejtem, mire gondolok, miben tudok segíteni.)

2009. júl. 14. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!