Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges folytatás?
5 éves kapcsolatom szakadt meg egyik napról a másikra. Az évek alatt többször volt, hogy külön töltöttünk pár napot/hónapot, leginkább miattam. 2 éve volt egy 4 hónapos szünetünk, amikor mind a ketten mással ismerkedtünk, de a 4 hónap után rájöttünk, hogy egymás mellett a helyünk, és minden a legjobban alakult.
16 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk. Velem is az egyetem első éve alatt történt ez a "megzakkanás", ahogyan most vele is.
Szakított velem, minden probléma nélkül, azzal az indokkal, hogy a szerelem elmúlt, majd pedig rá egy hétre már a csoporttársával randizott.
Soha nem vettem észre, hogy múlna a szerelme irántam, azt viszont, hogy szimpatizál ezzel a lánnyal annál inkább.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy vajon van esély arra, hogy mindez csak kíváncsiság egy új felé, vagy létezik az hogy egyik héten még minden rendben volt velem, a másik héten pedig már mással van?
Köszönöm a segítséget! vigyorgunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!