Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok összejönnétek egy 174 cm-es nagyon helyes fiúval ha mondjuk ennél magasabbak lennétek?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl 176-180 cm vagy ilyesmi. Ha izmos ,erős és nagyon jóképű lenne? Meg nagyon jófej okos és tetszetős személyisége lenne egyszóval nincs sok hibája csak hogy pár centivel alacsonyabb. Vagy ez már felejtős?2012. márc. 1. 22:44
11/19 anonim válasza:
Ha szeretem miért ne jönnék vele össze... NEM A KÜlSŐ számít...
12/19 anonim válasza:
Persze ,miért ne, ha minden stimmel? Azt írod ,izmos erős, akkor még a "védelmező" dolog is állna, mert hiába 2méteres valaki ha egy 174 cm -es kiüti 10mp alatt mert jó valami harcművészetben, pl a birkozók közt is sok az alacsony és úgy földhöznyekkentenek egy náluk magasabbat hogy annak fáj aki látja:D
13/19 anonim válasza:
A nők felmérések szerint az alacsonyabb pasikat szeretik, a magasabbakat csak kedvelik!!!
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó ezen jót nevettem :D Amúgy nem volt ezzel gondom eddig csak tetszik egy lány aki 180 magas és azt mondta hogy nem járna alacsonyabbal.
Bár ezt már hallottam párszor és mégis összejött a dolog. De nem ismerjük egymást szóval majd úgy is meggondolja magát :D
Meg majd meglátjuk mi lesz.
2012. márc. 4. 18:10
15/19 anonim válasza:
ma 18:00 Ezt a baromságot meg honnan vetted Ha mondasz A-t mondj B-t is és adj hozzá forrásokat. A nők utálják az alacsony <175 cm férfiakat. Az átlag nem kell nekik, csak az átlag felettiek.. Amúgy jót röhögtem a 18:00-ás hozzászólásán xD.
16/19 anonim válasza:
Több nő van számszerint ,mint férfi ,ez tény. Tehát igen nagy butaság azt gondolni ,hogy a nőknek csak átlag feletti férfi kell,meg 175cm alatt nem is néznek rá stb. Akkor mégis kivel jár a maradék rengeteg nő, mikor elkelt a kosarascsapat? Naugye.. Az alacsony kövér buta iszákos csóró fószerek is mind mind találnak párt és családot alapítanak ,szaporodnak ,ez is tény csak körbe kell nézni. Én legalábbis nemcsak címlaplány-playboyfiú párosokat látok az utcán .
17/19 anonim válasza:
Én 178cm vagyok és ha tetszenél és téged sem zavar a magasságom akkor miért ne:D
más véleményére meg nem kell adni ha igazán szerelmes vagy
18/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha magasabb lennék a pasimnál☺
19/19 anonim válasza:
Nem. Meleg vagyok
Hahaj, de vicces. De most komolyan, milyen választ vártál? Tess, bro, itt egy yes. Számított ez bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!