Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan találkoztatok a párotokkal?
Buliban ismerkedtetek össze? Vonaton kezdtetek el beszélgetni? Vagy régi barátok voltatok?
Kíváncsi vagyok ki hogy jött össze a párjával
Nekem is itt GYK-ról :)
Ugyan még mindketten házasok vagyunk, de 2-3 hónap és összeköltözünk.
Nagyon imádom őt!!! :)
24/N
Pizzériában, holt részegre itta magát, mert ép akkor költözött vissza az apjához, mert a nője elhagyta. Még aznap este kinyalt a bugyimból,de más nem történt. Aztán összejártunk dugni végül egymás mellett ragadtunk...5 éve...romantikus,mi? :D Imádom :D
23N
Az én sztorim elég kacifántos és bonyolult. Kétszer jöttünk össze és a kettő között mindkettőnknek voltak kapcsolatunk.
15 évesen Kárpátia koncerten ismertem meg. Egy barátnőmmel voltunk a tömegben, de nem tudtunk nagyon előremenni. Ő meg egy haverja odajött hozzánk és megkérdezték, hogy bevigyenek e minket az első sorba. Mi először nemet mondtunk, de aztán beadtuk a derekunkat és bementünk velük. Azt vettük észre, hogy két idegen sráccal ott tombolunk az első sorban. Aztán elestem a nagy tombolásban. A barátom pedig felsegített és a karjában tartott. Koncert után hazakísértek minket és már akkor nagyon jól elbeszélgettünk és telefonszámot cseréltünk. Másnap felhívott, hogy lenne e kedvem meginni vele egy üdítőt a városba. Én igent mondtam. Az üdítő után elmentünk sétálni és egy csók elcsattant. De sajnos fél év múlva szakítottunk és több, mint két évig nem beszéltünk.
Mindketten nagy kosárrajongók vagyunk, minden helyi meccset végigszurkolunk. Volt egy nagy idegenbeli meccs, amire mindketten(külön) elmentünk. Én a barátnőmmel, aki ott volt velem koncerten, ő az akkori nőjével. A félidőben összefutottunk vele büfében(a nője éppen a mosdóban volt) és köszöntünk egymásnak. A barátnőmnek hirtelen "eszébe jutott", hogy a sála a lelátón maradt(mindig ott hagyjuk, minek cipelni) és elment ért. Mi ott maradtunk ketten. Megkérdezte, hogy muszáj nekünk haragban lenni? Mondtam, hogy én már nem haragszom és hirtelen felindulásból átöleltem. Persze, hogy ezt meglátta a barátnője és elkezdett balhézni velem. A büfében elkezdett ordítani és lekevert egy pofont meg elkezdte tépni a hajam(amit úgy mellesleg a biztonsági szolgálat tagjai karba tett kézzel végignéztek). A barátom megvédett. A csaj meg közölte vele, hogy ha ezt a kis cafkát(engem) megvédi, akkor köztük mindennek vége. A barátom azt reagálta erre, hogy neki peddig nincs szüksége ilyen csajra. A csaj sírva elvonult, még a csarnokból is kiment, nem várta meg a meccs végét kocsiba ült és hazament.
Mi meg ketten(ugyan pár percről lemaradva) bementünk a meccsre, odamentünk a barátnőm mellé. Végül együtt mentünk ki az állomásra(a barátom ugyan kocsival jött, de hazamenni már vonattal kellett neki) együtt mentünk haza. Még búcsúzkodásnál elcsattan az "első" csók. Onnan már minden ment simán. Felhívott másnap, hogy beszéljünk. Elmondta, hogy a nőjével végleg szakított. Engem meg elhívott randizni. Most már több, mint egy éve újra egy pár vagyunk és nagyon szeretjük egymást. A jövőt közösen tervezzük.
19/L a párom 24/F
Egy erdei baráti összejövetelen találkoztam a párommal. Neki első látásra szerelem voltam, én viszont csak az exemre vágytam. Meg is mondtam neki kerek perec, nekem csak barátként kell, ő viszont nem adta fel, találkozgattunk, tanított vezetni, a közös baráti körrel buliztunk. 3 hónap után úgy volt, hogy feladja, mondta, hogy hagyjam békén, mert megőrül értem. Így szomorú szívvel de nem kerestem őt, és nagyon hiányzott. Észre se vettem, de belé szerettem. Akkor vált előttem világossá, mikor véletlen összefutottunk egy szórakozó helyen és szerelmet vallott nekem. 4 éve élünk együtt. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!