Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lányt mennyire érdekli, hogy facebookon nem vagyok túl népszerű?
Figyelt kérdés
Tehát ha élőben nagyon tettszek egy csajnak, és még szimpinek is talál, de ha látja hogy facen nem postolok, és van összesen 2 képem,(az se valami hú de szuper) meg 200 ismerősöm, ez elveheti a kedvét tőlem???:S tudom, ritka agyalágyult kérdés, de ma már minden a facebook...2012. márc. 1. 19:10
11/15 anonim válasza:
Attól függ. Van agya, vagy nincs?
12/15 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásol semmit, ha meg még is van olyan csaj akinek ez nem tetszik akkor fogd fel úgy mint egy szűrő ami kiszűri az idiótákat:D
13/15 anonim válasza:
én kb leszarnám hogy milyen népszerű, talán még annak jobban is örülnék ha nem ismernék annyian..főleg csajok:D
14/15 anonim válasza:
Én nem vagyok fent fészbúkon. És nem azért, mert ronda szerencsétlen lúzer vagyok, csak szimplán nem szeretem a közösségi oldalakat.16l
15/15 anonim válasza:
utolsó, te kapták privátot ?:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!