Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
A kérdés kicsit összetett. 27 éves férfi vagyok. A lépcsőházunkba beköltözött egy éve, egy 38 éves nő. Akkor még nem tudtam mennyi idős, nagyon fiatalos, magam korúnak gondoltam. gyönyörű alakja van ( tánctanár, és edző), hosszú barna haja..., szóval teljesen belebolondultam. Közben kiderült a kora, és az hogy van két gyermeke, abból az egyik már nagy korú. Időközben megismerkedtünk, és hát össze is jöttünk. Hihetetlen egy nő, igen jól főz, és nem hiszitek el, de még a rétest is maga nyújtja. És az ágyban......, szóval tökéletes! Mindig jó kedvű, pörgős, szereti a gyerekeit, csak Tőlem nem akar semmit. A korkülönbségre hivatkozva, ami egyáltalán nem látszik, meg azért mert Ő már nem akarna gyereket szülni.Meg azt mondja már nagyon sokan megbántották, nem tud bízni senkiben.Én viszont szeretném ha megpróbálnánk. Manapság ilyen nőt találni elég nehéz, nem is értem miért van egyedül. De nem csak ezért, szeretem, de úgy érzem teljesen reménytelen.Mit tegyek hogy belássa működhet köztünk ez a dolog? hogy adjon egy esélyt Nekünk?
2012. márc. 1. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a gyerekeivel legyél nagyon jóban. És ne érezze rajtad azt, hogy egy kis pénzért vagy kiélésért becsapod őket. Sok idő kell szerintem ehhez, ha egyáltalán akar kapcsolatot.
2012. márc. 1. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos abból amit írtál szerintem mindenképp adj neki elég ídőt,ne siettesd a dolgot,hagyd hagy komolyodjon magától a dolog.Neki biztos sok idő kell,hogy magához engedjen.Ha kitartó vagy és türelmes biztos vagyok benne ő is belátja komolyak a szándékaid és tényleg szereted.Sok sikert és kitartást!
2012. márc. 1. 17:06
 3/4 A kérdező kommentje:
A gyerekeivel jóban vagyok, azzal nincs gond. Pénzről pedig nincs szó köztünk, virágon kívül semmit sem fogad el.Próbálok türelmes lenni, csak hát mindig ilyen feleségre vágytam, csinos, jó humorú, jó főz..., ezeket már leírtam, csak elkeseredtem kicsit, ez a rohadt korkülönbség:(
2012. márc. 1. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ház, szorítok nagyon, hogy összejöjjön!!
2012. márc. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!