Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem sosem sikerül egy kapcsolatom sem,? Csak szexre kellek. Mert nem vesznek komolyan. Akár idős akár fiatal, pedig tetszem a pasiknak, és értelmes is vagyok
Ez a "könnyen adod" téma akkora hülyeség szerintem. Miért gondolja mindenki, hogy egy nőnek attól lesz tartása, hogy a szexet úgy adagolja, mint a hadifogolytáborban a kenyeret szokás? Ha engem megfog egy nő, akkor nem tartom kevesebbre csak azért mert hamar lefeküdt velem. Ez a felfogás csak annyit ér el, hogy amennyiben nem fogott meg a csaj, akkor esetleg anélkül dobom, hogy megd*gtam volna. De mindegy, várassátok a pasikat, nehogy tanuljatok egy kis önismeretet, emberismeretet, ezáltal esetleg olyan emberré válva, akire egy férfi egész életére vágyik, nem csak egy pásztotórára. Fogjátok csak a pasikra, hogy a farkuk a főnök, és próbáljátok továbbra is a szexet pórázként használni, így biztosan őszinte és boldog párkapcsolat vár rátok...
Ja és lehet lepontozni nyugodtan, meg van szokva...
előző, jó a hasonlat XD!
(40 fölött meg rájönnek, hogy kicsit kimaradt ez-az, akkor meg fűvel-fával...)
Te értelmes vagy, és ők?
Én se vagyok híve a soráig szexmentes ismerkedésnek, de hát egy-két alkalommal is csak le lehet szedni, hogy értékelik-e szellemiségedet, vagy sem?
(meg volt egy furi megjegyzésed, mindjárt...)
"A kérdező kommentje:
ez igaz! a szex nagyon jól működött...csak másféle ...ambiciózus nő kellett neki, akit szintén csalt..velem is
"
ez itt 1 pasi! a kérdésből meg úgy tűnt, hogy ez univerzális bajod...
03-01 11:58:
Elég sok pasi kinyilvánította már, hogy ha egy nő könnyen adja magát, akkor elvesztik az érdeklődésüket. Te ezek szerint nem ilyen vagy, vagy csak próbálod lebeszélni a nőket arról, hogy várjanak, mert minél többet meg akarsz dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!