Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harcoljak érte, vagy a trendi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak érte, vagy a trendi "ki nem sz@rja le"?

Figyelt kérdés

Van egy 20 éves lány, egy éve ismerem... Tud arról, hogy van egy gyerekem. És 5 hónapja randiztunk utoljára, akkor csók, ilyesmi megvolt. A közeljövőben tervezzük a következő randit.Időközben nekem volt más, nem látszott (msn) sértődöttnek miatta.

Én úgy gondolom, ha már őt ennyire hidegen hagyta, hogy van-e bnőm, akkor igazán csak barátként tekint rám... Nekem kell ő!!! Meg kell szereznem... Hülyén fog hangzani. de beleszerettem, nagyon! Hogy szerezzem meg??? Kérlek titeket, segítsetek!!! -ReapeR-23/F

2009. jún. 8. 02:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ne erősködj ennyire, mert te még éretlen vagy egy komoly párkapcsolatra.
2009. jún. 8. 02:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, ha randit tervez veled, akkor csak érdekled nem?

Msn-en nem lehet tudni, hogy tényleg zavarta-e, nem hallottad a hangját, nem láttad az arcát, lehet csak nem mondta. viszont, ha nem jártatok együtt, akkor meg minek zavarja? :) Legalább valószínű, hogy nem kerget ki a világból a féltékenységével. Gondold el mi lenne, ha még rendesen együtt sem jártok és már is jelenetet rendez.

Add magadat, ne sz@rd le, éreztesd vele, hogy tetszik, akarsz tőle valamit. Nekem speciel a trendi lesz@rás nem jön be, sőt kifejezetten felidegesít, csúnyán kifejezve magamat kiváltja az: "igeeen? lesz@rsz, akkor b@sszál egyedül!" reakciót.

2009. jún. 8. 02:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam éreztetni vele... Valentín napon, és amikor találkoztunk... Mindig olyan ajándékkal leptem meg, ami jelképezte, hogy mit akarok! Azóta is sokszor vallottam el neki, hogy mi legyen, de a válasz mindig csak nemtudom volt...
2009. jún. 8. 02:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló.... Éretlen? Miből szűrted le ezt a felettébb megalázó véleményed?
2009. jún. 8. 02:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Mikor mindennél jobban vágyom rá!
2009. jún. 8. 02:38
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Hmmm.. Akkor tényleg nem tudja. Én is 20 éves vagyok, ha amúgy érdekled, akkor talán a gyerek miatt nem tudja? Tudom, hogy hülyeség, de azért hidd el visszaveszi kicsit a lelkesedést. Mondjuk hülyeség lenne emiatt visszakozni, ha amúgy minden OK. Kerekperec mondd meg neki, hogy nem csak barátként gondolsz rá, és neki mi a véleménye erről, akar-e valamit tőled, bármilyen bonyolult, nevetséges, drasztikus stb. a válasz, mondja el, mert a "nem tudom"-nál bármi jobb. Én értékelném ezt a hozzáállást.
2009. jún. 8. 02:43
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Ja és ha lehet, személyesen. Ne írásba. Tisztább a dolog, látni fogod az arcát, nem tud olyan könnyen kitérni, hátradőlni és valami cukormázas dolgot megfogalmazni a billentyűzet előtt.
2009. jún. 8. 02:44
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Biztos onnan szűrte le az első hogy olvassa a hozzászólásaidat, amig helyenként igencsak vérig sértőek tudnak lenni olyan embereknek, akik nem vétettek ellened semmit (pl nekem is). De te nem vagy éretlen mert megsértődsz egy ilyen megállapításon, más meg nem szól sokkal nagyobb beszólásodért sem. Biztos neki mégsem az izmos tested kell, és fontos neki a tanulság amit te lenézel, meg nem akar 20 évesen egy gyereket. :D Vagy mi van akkor ha ő nem szerelmes? Ezt nem tudod megparancsolni neki... OFF Tudod milyen éretlen dolog azt szídni akinek fontos a tanulás, azért mert neked nem volt rá lehetőséged? Mi közöd hozzá hogy más mi alapján választ párt? Remélem az a lány nem szerelmes beléd... Érdekes, hogyha azt szeretéd hogy válaszoljanak, akkor milyen szépen tudsz beszélni...

egy begyöpösödött, sekélyes, fogyatékos... stb lány... :D

2009. jún. 8. 03:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Kedves utolsó, amiket írtam rólad, az azóta sem változott meg, az írásaim kérdésekhez pedig vélemények. Ha figyelembe veszed azt az elhanyagolható tényt, hogy ha nem baromságot kérdeznek, normálisan válaszolok, akkor nincs miről beszélnünk. Én akkor szólok le valakit, ha jogosnak vélem. Ugyanúgy viselem, ha engem szólnak le. Egy szóval sem mondtam, hogy megsértődtem a másodikra, csak hozzáfűztem, hogy megalázó, felőlem akár a hajára is kenheti.
2009. jún. 8. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem másodikra, bocsánat... Elsőre
2009. jún. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!