Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha részeg az ember akkor mindent lehet? Neki hogy esne egy hasonló jelenet?
Mi az, hogy részletezte? Hogy érted ezt?
Ha úgy, hogy elmondta, hogy kerültek össze, hol és aztán levette a nadrágját, és megujjazta egy kicsit, nagyon vagy ilyesmi, akkor minek kíváncsiskodsz, ha az érzékeny lelked nem bírja elviselni a választ.
Ha viszont TÉNYLEG részletezte, úgy mint és olyan forró és szűk volt, és így és így húztam félre a bugyiját, és ilyen és ilyen érzés volt, és ő közben így és így vette a levegőt, akkor egy bunkó. Tök mindegy, hogy részeg volt-e.
2. válaszoló... Azzal nem hinném, hogy provokálta, hogy rákérdezett! Ő a párja, joga van tudni! A gyerek inkább csak hencegni akart, hogy ő a legény a gáton! Az is csak addig, amíg egy olyannal nem fut össze, mint én! Én pofánhúztam volna, erre 5 liter vérem van garanciába! Én se tűrtem, mikor volt nőm elkezdte mesélni az ilyen sztoriajit...! De akár a 2. válaszolót is arcon lököm, f@szomat sem érdekli hogy ki is ő valójában! Írj címet, megbeszéljük!
-ReapeR-23/F
Amit mondott a haveroknak szólt, nem neked. Előttük akart macsó lenni, megjegyzem elég gyerekes módon. Amit tett, veled szemben megalázó, mert ahogy értem, mindenki hallotta. Jól tetted hogy eljöttél. Felesleges vele veszekedni, ha beszélni akar veled, szimplán mondd meg hogy megalázóan viselkedett veled és hogy neveletlen. Ha tudja hogy kell egy nővel bánni, akkor majd jelentkezzen. Ez a hangnem megengedhetetlen, és ha vele maradsz nem fog értékelni téged soha. Én simán kidobnám.
30/N
Szerintem az van amit ketteske mond...
Megkérdezted, barátod fair akart lenni, csak "bambán vigyorgott", hogy ne hozzon kínos helyzetbe (inkább hozta magát abba). De te kis hü.lye vagy, tovább kérdezgetted, naná, hogy akkor megadja a választ. Aztán meg megsértődsz.
Én páros lábbal rugnálak ki a csávó helyében. Egyrészt mert egyszerű vagy, mint a fakanál, másrészt, mert direkt hü.lyét csinálsz belőle mások előtt, harmadrészt meg még utána hisztizel is.
Hát had gratuláljak.
"A kérdező kommentje:
Erre gyógymódot nem hiszem, hogy találnának, hisz arról van szó, hogy a tüdőm 40%-a nem működik. A maradék 60%-ot használom. Ez fokozottan megterheli a légzőszervem, és még az is rátesz egy lapáttal, hogy asztmás vagyok... "
Kedves ríper, te akarsz verekedni? Vigyázz, még megárt...
Nejlonelvis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!