Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra az "ideális" barátnő egy tartós párkapcsolatban?
Arra lennék kíváncsi, hogy a 20-25 között fiúk/férfiak, tartós /1-2éves párkapcsolatban/ milyen párt részesítenek előnyben? Legyen kedves, aranyos bújós, segítőkész, és megbeszélhessetek vele mindent? Vagy legyen inkább kicsit hideg, tartózkodó, kiszámíthatatlan és nagyon hangulatfüggő? Külsőt direkt nem írok, a két példának tegyük fel h ugyanolyan:). És ha nem az előbb felsorolt tulajdonságokkal rendelkezik, akkor milyen az "ideális" barátnő?
20/L
A számomra ideális barátnő tud főzni, takarít és mos.
Felnéz az értékeimre, tiszteli a jellememet, imádja a humoromat, amikor kell komolyan vesz. Nem beszél el a szavam mellett. Megbízható, ugyanakkor kiszámíthatatlan. Hozzám bújik, cicáskodik. Nem próbál átformálni, és három hónap együttlét után már nem azon próbálkozik, hogy meddig mehet el nálam. Nem terhel jobban a problémáival, mint Én Őt.
Szép, választékos beszéde van, csúnya szó havonta ötször hagyja el a száját, akkor ha más nem hallja.
Ízlésesen öltözik, mindig megbámulnak vele az utcán. A haverok beleőrülnek a féltékenységbe.
Tiszteletben tartja, hogy vannak barátaim, teendőim és ezután következik Ő. Nem rója fel, hogy nem voltam vele mikor tudja hogy épp a megélhetésre teremtem elő.
Igazából órákig írhatnám még, de a legfontosabbak azt hiszem itt vannak!
21/F
a szépség valamilyen szinten relativ, lehet valami ugy is szép hogy nem az! egy apró mozdulat vagy egy mimika is gyönyörűvé tehet valakit, vagy épp a hibái teszik széppé a lányt
egy 21éves srác:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!