Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetem miatt lesz köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem miatt lesz köztünk 300km, mit gondoltok erről? Fog működni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 22:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
rendben.köszike.sokat segítettetek:)
2009. jún. 7. 23:03
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Sajnálom, de azt kell mondanom, hogy esélytelen. Egy ideig húzhatjátok, de egyikőtöknek sem lesz jó, aztán előbb utóbb úgyis feledésbe merül. A távkapcs mint olyan életképtelen.
2009. jún. 7. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hány évig is van egyetem? :D de ha tudtok találkozni év közben.a havi 1-2 alkalom elég lesz hiddel.bár úgy,h. nem beszéltek sehogyan,úgy nehéz...szerezzetek be internetet és nem igaz,h. reménytelen...sokan élnek távkapcsban és akár házsasság is lesz belőle.a miénkből lesz :] bár mi tudjuk,h. még kicsit ki kell bírni utánna jó lesz...
2009. jún. 7. 23:22
 14/20 A kérdező kommentje:

nekem a jogi az 5év.

neki a katonai 4év...:S

2009. jún. 7. 23:39
 15/20 anonim ***** válasza:

"A távkapcs mint olyan életképtelen."

Szerinted. Másnak meg jól működik. Úgyhogy kedves kérdező ez csak rajtatok múlik. Ha elég erős a szerelem, akkor együtt maradtok így is. Ha nem elég erős, akkor jobb, hogy most kiderül mi a helyzet a kapcsolatotokkal.

Mondjuk nem minden távkapcsolat egyforma. Más ha óceán választ el és más ha csak 2-300km.

Nálunk 200km van. Kíváncsiságból vezetek egy statisztikát. Ez alapján tudom mondani, hogy átlagosan több, mint napi 4 órát töltünk együtt. Örülnénk ha még több lenne, de reálisan nézve azért ez se rossz szerintem. Igaz ez az átlag úgy jön ki, hogy 1-2 hétig semmi, aztán több napot együtt vagyunk valamelyikünknél. Tehát ritkábban vagyunk együtt, de alkalmanként szerintem sokkal többet, mint amennyi akkor lenne, ha közel laknánk egymáshoz.

2009. jún. 7. 23:43
 16/20 A kérdező kommentje:

azért az én esetemben teljesen más.

egy egyetemi orgia azért csábító...pl.

neki is meg nekem is.

szal nem tudom, megéri-e.

éehet kitartók és ő csal még és pár év múlva kiderül.

vagy éppen én nem bírok majd görcsöt kötni rá, mert hát a zmne első félévében pl ki kell érdemelni a kimenőt. ami csak pár óra. szal max hétvége.

de az se kéthetente.

mert a szüleihez is szeretne járni, nyíregyre.

én lehet de akkor meg szívás.

de ha egy városban vagyunk, akkor se biztos, h többet tudunk talizni:S

2009. jún. 7. 23:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"azért az én esetemben teljesen más.

egy egyetemi orgia azért csábító...pl. "

Ezzel most így mindent elmondtál. Itt nem a távolság a probléma. Ne akarjátok arra kenni, felesleges.

2009. jún. 8. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyet mond, hogy nem fogja szexuálisan kibírni, az kábé annyit jelent, hogy kétheti egyszer találkozni veled nem elég, szóval másokkal pótolja a hiányodat. Ha így vélekedik, már most sincs értelme az egésznek. De embere válogatja. Amikor valaki katona volt, kivitték a Don kanyarba, akkor szerinted félrekúrt az asszony a hátországban? Nem... pedig volt, hogy évekig nem jött haza a férj, vagy haza sem jött... most sem sokkal másabb, csak mindenki állandó jelleggel semmivel sem tud betelni.
2009. jún. 8. 09:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Én eleve nem hiszek a távkapcsolatokban. Az egyetem pedig...Hűhaaa... :)

Ha tényleg nagyon elszántak vagytok (mindketten!!!), akkor lehet esélyetek, de én az egyetemei bulikat nem hagynám ki egy már haldokló (!!!) kapcsolat miatt... :)

Persze a szerelmi kapcsolat teljesen más eset :)

2009. jún. 8. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:
igen,igaz az,hogy "az orgia csábító" > ha így állsz hozzá,sok időt nem jósolok nektek.bocsi. ti beszéljétek meg,egy távkapcsolat is tud működni,mi is úgy vagyunk már régóta,h. pár hétig nem találkozunk,utánna több napot egybe vagyunk
2009. jún. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!