Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetem miatt lesz köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem miatt lesz köztünk 300km, mit gondoltok erről? Fog működni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 22:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

ez csakis rajtatok múlik...mindkét esetre tudok, ismerek példákat, akik a nagy távolság ellenére együtt vannak már 2 éve, de olyat is, akik a távolság miatt 2 hónap után befejzték az addig évekig tartó kapcsolatot...

embere válogatja, és tényleg csak rajtatok múlik, igazából szerintem ezt nem lehet kiszámítani

20/L

2009. jún. 7. 22:40
 2/20 A kérdező kommentje:

én szeretem meg sztem ő is.

de a havi 1-2 tali kevés lesz.

így is megkaptam valamelyik nap, h nem hiszi, h majd ki fogom bírni pl szexuálisan...:$

2009. jún. 7. 22:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretitek egymást akkor nem akadály.de persze az is közrejátszik,h. mennyi idő után lesztek újra közel egymáshoz?mi is távkapcsolatban élünk,de tudunk várni,emrt imádjuk egymást nagyon már egy ideje és tudjuk,h. 1 év múlva egymás mellett leszünk,szóval ÉRDEMES várni!ez fontos :]
2009. jún. 7. 22:43
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ki kell,h. bírd.mi az,h. nem? ha szereted,akkor igenis kibírod.mert vele a TÖKÉLETES :]
2009. jún. 7. 22:44
 5/20 A kérdező kommentje:

igen. ő a mindenem és vele minden jó, de félek, h egyetemi partyk stb...és talál egy jobbat.

pl olyan egyetemre megy, ahol 90% férfi a hallgatóknak.:$:$

2009. jún. 7. 22:50
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Szkeptikus leszek, ha akar valaki pontozzon le... Szerintem Ő saját magában nem bízik. Úgy van vele, hogy ő nem bírná ki, tehát te sem. Sok mindent szerintem ne várj tőle, ha alapból így áll hozzá...
2009. jún. 7. 22:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
így van.ha azt mondta,h. ő szerinte nem fogod te kibírni,akkor magában nem bízik. ki megy olyan helyre,ahol 90 százalék férfi? ha ő,akkor annyira ne ilyedj meg. És bízzatok egymásban.netezni fogtok tudni egymással?
2009. jún. 7. 22:53
 8/20 A kérdező kommentje:

igen, a barátnőm fog a 90% férfi egyetemre menni.

remélem netezni igen.

de szerintem hiába fogom szeretni, úgy leszek vele, h millió nő van még a világon és közelebb. nem tudom.

képes lennék mást is így megszeretni?

2009. jún. 7. 22:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

na figyelj.bocsi :S de nem lesz jó vége.nézd meg ,h. hogyan állsz hozzá te magad is :S

és mivan ha van más ezer nő? ha szeret,akkor CSAK TÉGED SZERET! de úgy látom,ti csak úgy vagytok magatoknak.igazi szerelem nem hiszem,h. lenne. ,h. egymásért kiálltok,egymásért bármit megtennétek.küzdötök egymásért.szóval érted :]

mi a párommal bármit megtennénk egymásért és van jövőnk,mert nemsokára együtt leszünk minden nap :] és bízunk egymásban

2009. jún. 7. 22:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is távkapcsiban élek a barátommal.Köztünk igaz kevesebb km van, de mi is 1 hónapban 3-4-szer találkozunk.

De ez nem jogosít fel arra egyikőnket sem, hogy szakítsunk.Már 2/5 éve együtt vagyunk, és érzem, hogy ez még mindig az a szerelem mint az elején mindkettőnk részéről.De ez emberfüggő...

A sexualitás pedig, próbálom a lehető legtöbbet nyújtani neki, mikor talizunk,hogy aztán mikor már nem lehetek vele, akkor ne nagyon érezze ennek hiányát.De mi általában 2hetente talizunk, és annyit kibírunk mindketten, de ha muszáj lenne akkor még többet is.Mert nem csak szexről szól egy kapcsolat.

Szerintem ne adjátok fel!

2009. jún. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!