Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megkérem a csajomat hogy borotválja le a hátamon a szőrt?
Figyelt kérdés
2 hónapja járunk2012. febr. 29. 18:19
1/9 anonim válasza:
Végülis nem,de hát a férfi hát szőrösen férfi hát .
2/9 anonim válasza:
:DDDDD Az a gáz, hogy a hátadon is szőr nől :D:D:D
3/9 anonim válasza:
Csajtól függ. Én barátom is megkért, hogy a kis fekete szőrszálakat a hátán - nem sok - szedjem ki csipesszel, én meg kiszedtem. :D
20L
4/9 anonim válasza:
Nem gáz, de engem az se zavarna hogyha lenne pár szőrszál :) férfiaknál nem gond, de am leborotválnám :)
5/9 anonim válasza:
2 hónap után aligha, viszont ha több mint fél éve járnánk akkor igen. Bár ez a csajtól függ, hogy mennyire finnyás. De szerintem ne borotváltasd le mert utána csak durvábbak, erősebbek és sokkal láthatóbbak lesznek a szőrszálak.
6/9 A kérdező kommentje:
második "válasz" adó: gondolom de az ilyen szokásos szoláriumos meleg gyerek lehetsz.
Minden tavasz és nyár elején leszoktam borotváltatni, eddig a volt csajom csinálta aki egyáltalán nem volt finnyás és már ezer éve ismer, a mostani viszont elég visszahúzódó, csak ezért kérdem.
2012. febr. 29. 18:49
7/9 anonim válasza:
2 hónap után pláne ha visszahúzódó, elég furcsa kérés lenne. Szerintem ezt inkább hanyagold!
8/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz,nekem is a csajom szokta.
9/9 anonim válasza:
Akkor már mindjárt a seggedet is borotváltasd le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!