Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakitől hosszabb ideig távol a párja?
egy éve fogunk járni mikor a párom kimegy külföldre fél évre...mondtam neki hogy előbb erősítsünk a kapcsolatunkon mert én még nem érzem készen egy fél éves kihagyásra...de neki a válasza csak az hogy úgyis kibírom...nem tudom mit tegyek...ez a helyzet nagyon öli a kapcsolatot.
ti mit csináltatok/csinálnátok?
Az én barátnőm kiment és egyikőnk sem tudja, hogy mennyi időre! Nagyon tetszik neki odakint és lehet haza sem jön, legalábbis most még nem akar! Két hete vagyunk együtt, szerelem volt első látásra, és majd bele őrülünk, hogy nem láthatjuk egymást! Ilyenkor csak az a lehetőség van, hogy leülni, szépen megbeszélni, hogy mik is az elvárások! Mi is ezt tettük, megbeszéltük, hogy nem hagyjuk annyiban a dolgot, kitartunk egymás mellett akár milyen sz.r is a távolság!
De mondom, még most beszéljétek meg, míg ki nem megy ne legyen a ,,majd meglátjuk" szitu! Ha együtt maradtok akkor maradjatok, ha nem akkor pedig hagyjátok élni egymást!!
Ja én 23F ő 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!