Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány évet várnátok rá? Hat év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évet várnátok rá? Hat év alatt még sosem voltunk külön. Most messze tőlem vállalt munkát.

Figyelt kérdés

Hetekig nem látjuk egymást, nincs telefon sem.

Nem tudni meddig tart. Hogyan lehet túlélni, ez most olyan mint ha szakítottunk volna. Szeretem

2009. jún. 7. 21:58
 1/3 anonim válasza:

Te nem tudsz vele menni? Vagy valami munkát keresni amerre megy? Az nagyban javítaná az esélyket...

Ha szeretitek egymást igazán, akkor az mindent kibír! Közös döntés volt a messzi munka? Mert ezekről mind el kell gondolkodni! És persze leginkább azon, hogy Ő szeret-e.

Ha igen... Mi is a kérdés?! :)

2009. jún. 7. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled!:(

Miért nincs telefon?

6év túl hosszú idő ahhoz, hogy ennyi miatt vége legyen.Hidd el, hogy neki is annyira fogsz hiányozni, mint amennyire ő neked.Csak őt valószínű h le fogja kötni a munkája, ennyivel lesz neki könnyebb.Találj te is valami elfoglaltságot, dolgozz vagy esetleg mást.De a legjobb az lenne, ha vele tudnál menni!

Próbálkozni kell, és nem feladni!

Gondolj csak erre:Mikor te azt mondanád, hogy feladod, más azt mondaná erre."Egek micsoda lehetőség!!!!"

2009. jún. 7. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, leginkább a második hozzászólónak.

Sajnos nem tudok vele menni. Telefonja nincsen, ki kell várnom még felhív.tudom hogy nagyon szeret, és én is őt.Csak azt nem hogy bírkózom meg ezzel a helyzettel.

2009. jún. 8. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!