Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közös kassza? Barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kassza? Barátnőmmel együtt élünk lassan 4 hónapja. Ő azt szeretné, ha közös kasszánk lenne, de ezt én kifejezetten nem akarom.

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltuk, hogy mindketten fix összeget beraktunk egy számlára, mindketten ugyanannyit, és abból ment minden számla, bevásárlás.A maradékból pedig ki-ki a hobbijának hódolt, ő az övéből pl. fodrászhoz ment stb. Én nem szeretném,hogy minden pénzt egy számlára tegyünk.Nem értem,miért nem jó úgy,mint eddig.
2012. febr. 29. 16:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ezeket mindenképpen megmutatom neki is majd.
2012. febr. 29. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nagyon gáz az, ha valakinek hamarabb fogy el a pénze, és vagy kihúzza a következő hónapig, vagy kölcsön kell kérnie a saját párjától, ha kell neki valami."

Ez miért lenne kölcsönkérés? Ha nincs egy számlán a pénz, akkor nem lehet közösnek érezni? Mi a párommal külön számlán tartjuk a pénzünket, de nincs enyém-tiéd. Ha neki kell valami, van, hogy odaadom a kártyámat és azzal veszi meg. Pl. laptophitele van, azt is van, hogy az enyémről fizeti be. Szerintem nem dedóban vagyunk, hogy ezt ne lehetne külön kártyával is megoldani...

Nálunk ennek nincs kölcsönkérés feelingje. Annyi az egész, hogy az én kártyámon az én nevem van, de ugyanúgy használja ő is.

2012. febr. 29. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is külön kasszán voltunk a baba érkezéséig. Egy ideig utána is, csak a férjem mindig elfelejt hazahozni pénzt, így mikor új munkahelyre ment már a közös számlára kérte a fizetését.
2012. febr. 29. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem is jó, ahogy eddig csináltátok!

így mindkettőtöknek megvan amit szeretne, közös pénz is, meg külön pénz is :-)

30N

2012. febr. 29. 16:54
 15/16 Diavolino44 ***** válasza:
26%
Kulon szamla! Az allando koltsegek megosztasa. De ha marad penz akkor azt hagy koltsem mar arra amire en akarom!! Nem sajnalom tole de fogjuk mar fel a penz egy DROG! S egy ido utan hozza fog szokni hogy arra kolt a kozos penzbol amire akar. Nem azert mert nem szamit neki a masik, de mar hozza van szokva. Nincs elegendo penz az EGOnak!
2012. febr. 29. 17:00
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Mi két éve vagyunk együtt, és most kezdett el konfliktus születni abból hogy közös kasszán vagyunk..Igazából nem tudnám elképzelni hogy ez másként legyen, mert összekovácsol hogy együtt oldunk meg mindenféle problémát..Viszont most szeretnénk a félretett pénzünkből autót venni, és megy a vita hogy kinek a nevén legyen..És most megkaptam hogy ki mennyit keres osszunk szorozzunk mert nehogy már az enyémen legyen mert én 20ezerrel kevesebbet keresek..Az már tök mindegy hogy a belemet is kihajtom én is ugyanúgy a pénzért..Nah mind1..Stop közös kassza, és ezekből okulva azt mondom..Ha működik így ne rontsátok el..
2012. febr. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!