Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza? Barátnőmmel együtt élünk lassan 4 hónapja. Ő azt szeretné, ha közös kasszánk lenne, de ezt én kifejezetten nem akarom.
"Szerintem nagyon gáz az, ha valakinek hamarabb fogy el a pénze, és vagy kihúzza a következő hónapig, vagy kölcsön kell kérnie a saját párjától, ha kell neki valami."
Ez miért lenne kölcsönkérés? Ha nincs egy számlán a pénz, akkor nem lehet közösnek érezni? Mi a párommal külön számlán tartjuk a pénzünket, de nincs enyém-tiéd. Ha neki kell valami, van, hogy odaadom a kártyámat és azzal veszi meg. Pl. laptophitele van, azt is van, hogy az enyémről fizeti be. Szerintem nem dedóban vagyunk, hogy ezt ne lehetne külön kártyával is megoldani...
Nálunk ennek nincs kölcsönkérés feelingje. Annyi az egész, hogy az én kártyámon az én nevem van, de ugyanúgy használja ő is.
szerintem is jó, ahogy eddig csináltátok!
így mindkettőtöknek megvan amit szeretne, közös pénz is, meg külön pénz is :-)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!