Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni depresszió?
hosszú és mély...
mondhatni majdnem halálos
30 F
Nekem. Rossz volt, remegtem, sírtam, hányingerem volt, igazából öngyilkossági gondolataim is voltak.
Kibékültünk, de nem tudom meddig. De ha elolvasom miket írt a csajnak akivel megcsalt vagy meglátom a lány képét egyből elfog a remegés...
19/L
Neked milyen?:(
Hogy tellik a napod?
Az első 3-4 hónap maga volt a pokol, ezt az ellenségemnek se kívánom: sírás, reményvesztettség, kilátástalanság, önmarcangolás, önmagam hibáztatása, állandó agyalás, miértek keresése, sőt az is megfordult a fejemben, hogy nincs miért élnem. Állandóan légszomj gyötört az első hetekben, szúrt a mellkasom, borzasztó szétszórt voltam, mint egy zombi. Aztán egy idő után már jobb lett. Teljesen túl még most sem vagyok rajta 7 hónap után.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!