Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzek vissza?
Én fiú vagyok. Szóval régebben úgy adódott, hogy egy olyan osztályteremben, ahova ritkán járunk, tehát nincs mindenkinek helye, az egyik lány osztálytársammal véletlenül egymás mellé ültünk. Aztán óra közben igen nyilvánvaló jeleket kezdett felém küldeni. Beszélgetett, ismerkedett, meg hasonlók, de olyan kedvesen hogy szörnyű. Alapvetően kedves természetéből adódóan ez még nem lehet egyértelmű, de hogy lerajzol egy aranyos emberkét a füzetébe, majd melléírja, hogy "\'az én nevem\' LOVE". Na ezt már nem lehet félreérteni. Meg máskor ő maga mondta, hogy mennyre bírja ez én stílusomat. Ergó, ha nem is van tövig belémzúgva, tetszeni tetszem neki, az biztos. Részemről OK a dolog, szimpatikus az a csaj, de ott és akkor annyira ledöbbentem, hogy nem voltam képes ilyen jeleket küldeni, csak ültem, és próbáltam szépen válaszolni a kérdéseire. Aztán véletlenül, és tényleg véletlenül hozzáértem a térdéhez, és a szemem sarkából láttam, hogy odanéz, mintha már pont hasonlóra várt volna. De ez az egy jel azért kevés. Azóta nem sokat beszéltünk, csak MSN-en egy kicsit. Hogy tudassam vele finoman, hogy részemről OK? Már nem sok időm van, 5 nap aztán nyáriszünet azalatt meg félek, elfelejti, hogy tetszem neki.
Ui.:Bocs, hogy ilyen hosszút írtam, de ilyen bonyolult a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!