Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális?
"akivel nem járok csak együtt vagyok"
?
arról van szó, h nem kellesz neki annyira, h felvállaljon (tehát nem jártok), viszont jó veled a testi érintkezés.
ha Te többet akarsz érzelmileg, akkor légy óvatos, mert össze fogja törni a szívedet.
"ha van egy fiú, akivel nem járok csak együtt vagyok"
akkor meg mit vársz??
Hát pont ma vesztem ezért vele össze, mert nem csak én látom úgy, hogy a suliba le se szar, meg k*csög, meg ilyenek és sulin kívül meg nagyon aranyos velem és múltkor pont barátnőmmel meg vele mentem haza és akkor is aranyos volt! és az úgy mond legjobb barátom azt mondta, h ő se tudja mit akar, mert látszik rajta, h szeret, csak a fiúk előtt nem mer felvállalni. szerintetek mit csináljak? Mert akár hányszor ezt megakarom beszélni vele, oda jön megcsókol és bocsánatot kér vagy 100x és akkor nincs szívem azt mondani, h menj a p*csába, és múltkor is elkezd nekem erről meg arról a lányról beszélni és én akkor azt szoktam mondani, hogy: AKKOR TAKARODJÁL HOZZÁ ENGEM MEG FELEJTS EL!
És ilyenkor a legjobb barátommal jön, hogy: Én meg menjek hozzá, mert látja, hogy suliban milyen jól elvagyok vele, meg nevetgélek vele! Szerintetek ezt ilyenkor mire véljem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!