Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változzak vagy ne? …Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változzak vagy ne? …Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom a párkapcsolat alapja az egymás iránti tisztelet, és a teljes elfogadás. Egymás megbecsülése. De ha az egyik fél változást kér párjától, akkor még az érzelmei nem változtak? Pontosabban arra a kért a párom, hogy szabaduljak meg minden negatív gondolattól, minden negatív meglátástól. Hogy csak a pozitív dolgokra koncentráljak. Hogy a dolgok csak a szép és kellemes oldalát lássam meg.

De ez szinte strucc politika. Nincs gondolkodás anélkül, hogy ne vizsgálnánk meg mindkét oldalát a helyzeteknek. Ez olyan mintha a fülünket fognánk be, és a szemünket takarnánk le, hogy még véletlenül se lássuk, vagy haljuk meg a mocskot. …tudom hogy jót akar és így szeretne nekem segíteni, de nem ért meg. Még ő sem készült fel egy mélyebb kapcsolatra. Ezen a szinten még kicsit éretlen.

Kinek mi a tapasztalata? Ez a kérés, kinél hogy végződött?

A válaszokat köszönöm.

2009. jún. 7. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

AZ letben az egyik legnehezebb dolog elengedni magunkat. Meglatni a szepet es a jot a vilagban.

Viszont egy pozitiv gondolkodasu eletvidam ember sokkal jobban bejon az ellenkezo nemnek mint egy allandoan aggodo, depressziora hajlamos valaki. Igazabol nezz magadba, miert agodsz ennyit, es vajon vane alapja az aggodalmaidnak. Ha szereted, erezd jol magad magad vele, ne azon aggodalmaskodj mi lesz holnap.

En is ilyen voltam de aztan megtanultam orulni egy szep viragnak, a napsutesnek, egy madarcsicsergesnek....neha engedd el magad es egyszeruen csak orulj az aprosagoknak.

monkey

2009. jún. 7. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ami megy a nagyvilágban az tényleg borzalmas, és nem lehet örülni neki, de mi értelme van ezen keseregni? Te csak egy kis része vagy egésznek, és hiába is úsznál az árral szemben, egyedül kevés vagy. Sok időt és örömöt elpocsékolsz az életedből, ha állandóan csak ezekre figyelsz. Én is olyan vagyok, mint az előttem válaszoló, hogy örülök ha süt a nap, ha szépen csicseregnek a madarak, ha egy gyönyörű virágot látok avagy ha egy félelmetes mégis gyönyörű vihart. Kesereghetnék helyette azon is, hogy milyen sz@r helyzetben van az roszág vagy trianon miatt vagy bármi más marhaság miatt, de mi értelme lenne? Elvenné azt a sok örömöt az életből. :)
2009. jún. 7. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!