Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne gondoljak erre az egész beszélgetésre, hogy ne haragudjak rá?

Figyelt kérdés

A minap a barátommal az exekről beszélgettünk, és megkérdete, hogy nekem kivel volt eddig a legjobb a szex. Nekem két partnerem volt eddig összesen, így természetesen (és valójában is) ráesett a választás!

Én megkérdetem ugyan ezt, mire ő azt mondta, hogy középre tenne, mert volt már ennél jobb is neki, és ne haragudjak, de ez így van. Lehet, hogy az akkor és ott volt és lehet ma már teljesen másmilyen (akár rossz is lenne!)

Lényeg az: Nekem ez nagyon rosszul esett, próbálom nem kimutatni, azt mondtam, nem fogok haragudni rá ezért, de azóta nem megy vele a szex. Mikor szeretkezünk mindig eszembe jut ez a mondata, elkalandozok másfelé, nem tudom élvezni, az van előttem, ahogyan mással szeretkezik, és akaratlanul is (ezek miatt) elkezdek haragudni rá.

Szerintetek elmondjam ezt neki? Nem akarom megbántani, de nem tudom ezt kezelni, vagyis rosszabbul mint gondoltam. Mitévő legyek?

2012. febr. 26. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha meg nem mondott volna igazat, akkor azért akadtál volna ki, nem? Akkor van helyes válasz? Az igazságot nem tudja megváltoztatni. Ha nem tudod elfogadni a választ, akkor nem kell kérdezni. Majd ha érettebb leszel, akkor megtanulod elfogadni az ilyen dolgokat. Attól mert valaki nem azt mondja ahogy neked tökéletes lenne, még szerethet és fontos lehetsz neki.
2012. febr. 27. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

A #10-nek: Igen, együtt vagyunk. Veszekedtünk egy sort majd átbeszéltük a dolgokat és belátta, hogy ezt nem így és nem közönség előtt kellett volna a tudtomra adnia.(Bár próbálta beadni, hogy igazából nem is gondolta így csak a barátai stressz helyzetbe sodorták a kérdésükkel, így ezt mondta.)

Másfél év után nem fogok egy ilyen miatt szakítani akármennyire is az lenne a legkényelmesebb megoldás. Szeretem csak nagyon rosszul esett ez a megnyilvánulása.

20N

2012. febr. 27. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne haragudj de neked nem lehet sok önbecsülésed ha ezen így túl tudsz lenni. Sok nő bizony nem hagyná így megalázni magát, illetve ha megtörténne, nem hagyná annyiban és tuti nem maradna ilyen fickó mellett.

Másfél év baromi kevés idő, ha egy 6-8 éves kapcsolatot féltenél így még meg is értem. Én 5 éves kapcsolatból léptem ki hasonló dolgok miatt... és a mai napig áldom az eszem, hogy nem tűrtem tovább az ilyen megjegyzéseket. Gondold át, de tényleg. Jobb az egyedüllét, mint az hogy megalázzon valaki ily módon és ha egyszer megtette még egyszer megfogja. Az hogy a haverjai stresszhelyzetbe hozták gyenge kifogás. Nagyon-nagyon gyenge. Vedd le a rózsaszín szemüveged! Én drukkolok.

Bocsi az off-ért.

2012. febr. 27. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért de az előzőekre reagálva:

Szó sincs rózsaszín szemüvegről. Látom, mik a hibái,ismerem is őket és ez volt az első, hogy ilyen helyzetbe hozott. Mint már leírtam, átbeszéltük a dolgokat és megegyeztünk, ha a későbbiekben ilyen problémák merülnének majd fel, nem egy könnyed baráti sztorizgatás közben vágjuk a másikhoz. Sajnálom, hogy ez nálatok nem sikerült de mi inkább megpróbálunk változtatni a dolgokon minthogy szakítsunk.

Nem érzem, hogy problémák lennének az önbecsülésemmel szimplán csak szerelmes vagyok és fontosabb a kapcsolat mint a játszmázás. Persze nyilvánvalóan nem úszta meg szankciók nélkül de úgy érzem, eleget vezekelt már az elmúlt napokban mindamellett, hogy miután az előbbi hozzászólásaimban leírtam, "megalázott", én ott helyben pofoztam föl a barátai előtt.. Tudom, nem volt szép dolog de nagyok voltak az indulatok.

2012. febr. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!