Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ilyenkor? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor? Már kezd nagyon elszomorítani a dolog.

Figyelt kérdés

a barátomat nem érdekli, hogy nekem milyen hangulatom van. ha meg is kérdezi, miért van rossz kedvem, a választ meg sem várja, már mondja is, hogy neki milyen gondjai vannak, meg neki mennyire rossz kedve van... ezenkívül azt hiszi, hogy csak neki lehetnek problémái, az én problémáimat pedig úgy érzem, hogy teljesen lenézi... ha ezt megemlítem neki, akkor pedig megsértődik, hogy neki elege van már az emberek elvárásaiból. tegnap is beszélgettünk msn-en, és tudja nagyon jól, hogy ideges leszek, ha félóránként hajlandó írni nekem két szót, és amikor ezt mondtam neki, annyi volt a reakciója, hogy neki most nincs is kedve emberekkel beszélgetni, és lelépett... mit lehet így tenni? szeretném, ha figyelemmel lenne az én hangulatomra is, illetve tekintettel lenne rám, ha éppen nincsen valami fényes hangulatom, és ne csak az ő lelki állapota számítson (ami mellesleg érdekes módon mindig rossz, ha épp nekem lenne szükségem támaszra.)

előre is köszönöm a segítséget.

2009. jún. 7. 10:50
 1/6 anonim válasza:

nem tudom mit lehetne tenni ez ügyben, de hugomnak is ez a problémája. teljesen ugyanez a helyzet, bár őt egy darabig hallgatja a srác, csak utána kiderül, hogy nem figyel, és meg is mondja, hogy nem érdekli, mert neki nagyobb a gondja. és ők nem msn-en, hanem telefonon beszélnek sokat, de sokszor van, hogy meg se szólalnak, és ha hugom le akarja tenni, mert nincs mit mondani éppen, akkor megsértődik a barátja. de amúgy meg nem mond továbbra se semmit.

vagy nem szeret, vagy nagyon önző.

szerintem mondd meg neki, hogy több figyelemre vágysz, és hogy szeretnéd, ha meghallgatna.

2009. jún. 7. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
igazából szeret... azt tudom. csak tényleg önző. de már nem is nagyon merem neki mondani, hogy mit szeretnék, mert nem akarom, hogy megsértődjön...
2009. jún. 7. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
szia leirtak alapján én otthagynám egy kapcsolat abbol áll hos meg hallgatod a másikat segitesz neki + stb 1000 szer jobb pasit találsz magadnak ez meg csak szenvedés neked h nembeszélhetszmegvele semit mert nemakar emberekel beszélni
2009. jún. 7. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
"igazából szeret... azt tudom. csak tényleg önző" yesss, zseniális önellentmondás.
2009. jún. 7. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

a szitu ismerős. ugyanebben vagyok én is.

vagy megszoksz, vagy megszöksz.

én még a szokásnál tartok, de ha sokáig így megy tovább szökni fogok.

csak hát én is szeretem az én páromat.

és ezzel élnek vissza...

egyébként szerintem ez soha nem fog megváltozni. és tényleg magamból (magunkból) indultam ki...

2009. jún. 7. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
kedves 12:40-es. szerintem az önzőség minden emberben ott van, változó, hogy ki menyire adja ki magából. ettől függetlenül miért ne szerethetne? ha belegondolnál egy kicsit, és nem csak leszólnál, minden kapcsolatban van egy kis önzőség már eleve azzal, hogy meg akarjuk magunknak tartani a párunkat, hogy csak a miénk legyen. a többi választ meg köszönöm, hát... majd igyekszem megszokni. csak már másfél éve vagyunk együtt, és igazából ez viszonylag új tulajdonság nála, nem tudom, honnan szedte össze.
2009. jún. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!