Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszéli ki a szexuális életünket a barátainknak?
Figyelt kérdés
Még csak két hete járok egy fiúval. Egyikünk sem prűd, már lefeküdtünk. De szerintem ez csak kettőnkre tartozik. Erre azt hallom vissza mindenkitől, hogy kibeszéli mindenkinek a dolgainkat. Mármint nem csak azt, hogy lefeküdtünk, hanem teljesen belemegy a részletekbe. Persze csak jó dolgokat mond rólam, nagyjából valami szex-istennőnek állít be. De akkor is, ezt ugyanúgy nem kéne kikürtölnie! De számomra a legfelháborítóbb az volt, hogy ezt egy exemmel is eljátszotta. ( Az exemmeg ő nem haverok, éppcsak hogy beszélő viszonyban vannak.) Hogy van pofája a volt barátomnak dumálni rólam? Magát akarta fényezni ezzel, hogy mekkora macsó? Vagy csak szívatni akarta az exemet? (Vele még csak a pettingig sem jutottunk el.) Vagy tényleg azt hitte, hogy én majd boldog leszek, ha az egész haveri körünk az én szexuális teljesítményemmel van elfoglalva? Mi a fene járt a fejében? 16l 18f2012. febr. 26. 17:50
11/13 Shai-Hulud válasza:
Már elnézést, de szerintem elég nagy paraszt, aki a partnere szexuális viselkedését kitárgyalja. Ha valakivel eljutok olyan szintre, hogy ágyba bújok vele, akkor tisztelem annyira, hogy az intim dolgait nem mesélgetem fűnek-fának.
Másik pedig, hogy aki ezzel dicsekszik, annak VALÓBAN ezzel kell megerősítenie, hogy mekkora nagy kan???
Régen rossz...
12/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálok, beszélni vele, ha tovább csinálja tényleg otthagyom. Köszi az eddigi válaszokat!(:
2012. febr. 26. 18:10
13/13 anonim válasza:
Macho jani. XD
Jajj az ilyeneken mindig úgy röhögök. Kisfiú még, azt hiszi csak akkor van bizonyítva, hogy ő macho csávó, ha ezt hangosan elkürtöli mindenkinek. De ez éretlenség, remélhetőleg kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!