Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne, ha ezt hallanátok vissza?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akiről feltételeztem, hogy tetszem neki. Egy helyre járunk ,,szórakozni" hétvégente (azért van idézőjelbe, mert nem nagy szórakozás -.-").

Haverommal szoktunk feljárni, meg elég sokan vannak még rajtunk kívül is természetesen, meg pár csaj. Akiről feltételeztem, hogy bejövök neki, azt hallottam, hogy egyik haveromnak (egy 3.nak) mondta, hogy: Várni szeretnék egy 2-3 hónapot, aztán pedig el szeretném veszíteni a szüzességem X.Y-nal. (haverommal :O). Bitch.

2012. febr. 26. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha valóban olyan jó haverod, megtehetné, hogy sunyiban, mintha neked mondaná, de a csaj is hallja, benyögné:

Nem tudom, mire teszi magát ez az XY, amikor baromira nem jön be.

2012. febr. 26. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
És most mi a probléma?
2012. febr. 26. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Te kitaláltál valamit és ráakastod elvárásnak? Neki mi köze van hozzá? Miért ne lenne joga bárkivel is lefeküdni? Nem igért neked semmit, még csak nem is mondta, hogy tetszel neki, nem?
2012. febr. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!