Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furin viselkedett, ezért megnéztem az iwiwjét. Találtam is valamit. Mit gondoltok? Lécci!

Figyelt kérdés

gyanakodni kezdtem, mert volt pár jel és kiváncsi voltam, gyanum beigazolodik-e.

konkrét eset?

felment erőnlétire egy egyetemre.

és nemrégiben írt pár fiúnak olyan céllal, h nem tudnának fiúneveket még, mert a bnőm keres valakit.

erről mi a véleményetek?

2 éve vagyunk együtt, 18ff

2009. jún. 6. 23:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
Az meg h részletezi neked,h kit látott félmeztelenül meg h kinek milyen volt a boxerja,azért csinálja sztem h féltékenykedj!!
2009. jún. 7. 09:23
 42/44 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs...de beszéld meg vele !
2009. jún. 7. 10:26
 43/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom írta-e valaki, de valószínűleg azért rakta le a tálcára, mert ismer, és tudja, hogy kiverted volna miatta a balhét.

Ne haragudj, de ez már paranoia..

2009. jún. 7. 11:09
 44/44 A kérdező kommentje:

hát jóhogy.

akkor miért kell titkolóznia?

ha ismerntétek a csajt, nem így beszélnétek erről az egészről.

én tanácsokat kértem, nem leoltásokat, má bocscs.

pl. volt olyan, h kéősbb mentem fel msn-re és megnézte az iwiwemet és mi ez? ki az? ki amaz? pedig nem volt benne semmi olyan. csak baráti e-mailezgetés csajokkal.

vagy egyszer belépett msn-mbe nálunk....ez ki az ki? honnan ismered?

miért van fennt..

meg egyszer azért kaptam, mert az osztálytársnőivel egy közös fakultáció alkalmával mindig beszéltem.

ők meg elmondták a bnőmnek és ő kiakadt....mijaz..hogy?:D

nah?:D kell még példa?

2009. jún. 7. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!