Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furin viselkedett, ezért megnéztem az iwiwjét. Találtam is valamit. Mit gondoltok? Lécci!

Figyelt kérdés

gyanakodni kezdtem, mert volt pár jel és kiváncsi voltam, gyanum beigazolodik-e.

konkrét eset?

felment erőnlétire egy egyetemre.

és nemrégiben írt pár fiúnak olyan céllal, h nem tudnának fiúneveket még, mert a bnőm keres valakit.

erről mi a véleményetek?

2 éve vagyunk együtt, 18ff

2009. jún. 6. 23:25
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

ha az ellenőrzés kölcsönös, akkor miért ne?:D

ő kezdte, én meg néha belekukkantok:P

2009. jún. 6. 23:44
 22/44 A kérdező kommentje:

csak mostanában sok a hullámvölgy....és főleg sokszor vagyunk lent.

pl. veszekedést provokál, stb....stb...

szóval furin viselkedik, mint akit nem is érdekel.

pl valamék nap azt mondta, ha nem egy városba vesznek fel, akkor tök midnegy mi lesz, szakítunk...meg ilyenek...

azért ez durva...

2009. jún. 6. 23:45
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Aggódni felesleges, hidd el! Ha van valami, már késő, nem tudod megállítani a folyamatot. Ha nincs, csak magadat őrlöd feleslegesen.

Amúgy az én barátnőm is ehhez hasonló módon lépett le 4 év után. Titkolózott, amikor a sz.gép felé mentem, egyből kilépett, tálcára tette a dolgokat, hajnalokig netezett én meg jóhiszeműen hagytam játszani. Travianozott. Ott megismert egy pasit és dobott engem, egy eljegyzést rúgott fel. De ezt nem elrettentésképpen írtam, csak azért járj nyitott szemmel, légy óvatos, de aggódni felesleges.

2009. jún. 6. 23:46
 24/44 A kérdező kommentje:
bocs, de ha tényleg szeretsz valakit, akkor nehéz úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
2009. jún. 6. 23:48
 25/44 A kérdező kommentje:

amúgy meg, fontos tudni.

mert akkor én dobom őt, és nem ő engem

a kettő teljesen más a lelkiiemretednek:D

2009. jún. 7. 00:04
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Valami oka tény és való hogy van ha ennyire keres valakit, de lehet csak jó haverságba kerültek és azért keresi,nem kell egyzsrre rosszra gondolni mert csak magadat teszed tönkre az idegeskedéssel.kezdj el puhatolózni,de ki ne derüljön hogy bementél az iwiwjére mert akkor k...a világ lesz már elnézést,nem csak magadnak cseszted el, mert most egy ideg leszel jó darabig,hogy vajon mi volt ez az egész, de ha kiderül...és úgy hogy semmi okod nem volt rá esetleg akkor pláne.kérdezd meg szerzett e ott valami havert magának ha csak olyan szinten van vele ugyis elfogja mondani
2009. jún. 7. 00:06
 27/44 anonim ***** válasza:
91%

hát ha nekem megtetszene valaki, akkor annak az illetőnek jegyezném meg a nevét, és nem a 20. senkinek. vagy nem??? :S

22/l

2009. jún. 7. 00:06
 28/44 A kérdező kommentje:

hát nemtudom.

hát tény, h fura volt.

amiekt mesélt...nem vagyok egy féltékeny tipus. de van egy határ ami után már vmi gyanus.

pl. mikor kielemez párat...h pl ezt látta félmeztelenül stb...meg h ilyen-meg olyan boxerja van.. és mintha ez engem érdekelne.

vágtam hozzá fejet..de lapot nem vette.

nah de várok, h mi sül ki belőle.

lehet tényleg nem akart tőle semmit.

de akkoris pofátlan, h letette tálcára gyorsan.

ha nincs oka, miért teszi?

2009. jún. 7. 00:09
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
00:06 egyetértek x/L
2009. jún. 7. 00:09
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem láthatott valakit, aki nagyon tetszett neki, az is lehet, hogy kölcsönös volt. De ott épp nem tudott megismerkedni vele, mert pont a másik 3-4-gyel beszélgetett. De azért kíváncsi rá, és csak meg akarja nézni.

Ha ott "összebeszéltek" volna akkor tényleg tudná a nevét.

Amúgy ebből sztem semmi nem lesz! De ha tényleg sokat viselkedik gyanúsan, meg veszekedéseket provokál, meg amiket mond az annak a jele, hogy fontolgathatja, hogy továbblép. Ne lepődj meg ezen, sajnos a kapcsolatok ebben a korban nem tartanak örökké. A szomorú, hogy sokszor sokkal idősebb korban is ritkán. Nem árt ezt tudni.

Ha fontos neked Ő, akkor most még van lehetőséged arra, hogy SZÉPÍTS a kapcsolatotokon, jobban szeresd, ne balhézz vele, stb. , többrt úgysem tehetsz...

De ha nagyon kaparsz, féltékenykedsz és számonkérsz akkor tutira elűzöd őt magadtól és még inkább szét fog nézni az "iwiw"-en.

2009. jún. 7. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!