Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön ha egy lány hasonló vagy ugyanolyan zenét hallgat mint ti?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 02:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonló zenei ízlésű vagyok,mint te.:) Válaszolni nem tudok,mivel én is lány vagyok,de én ha magamból indulok ki,nekem tetszene,de nem feltétel. Viszont volt rapper és electromániás pasim is,utóbbinál semmi gáz nem volt,mert nem jelentette nála azt hogy non-stop bulizik is,de ha a zenei ízlés máshol is kiütközik,akkor azért,lehetnek gondok. Pl a rappernek már nem bírtam a folytonos elvonulós zene hallgatását,vagy ha megszólalt,akkor lázadozását "egyedül a világ ellen" stílusban.
2012. jún. 25. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de nekem mindegy, mert senkinek a kedvéért nem fogok lemondani a zenéimről. Egyébként meg biztos sokkal könnyebb egymással kijönni úgy , de szerintem lényegtelen
2012. nov. 14. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek társaságban zenét hallgatni, a kocsiban is csak akkor hallgatom, ha egyedül vagyok. Ilyen alapon mindegy, mit hallgat. Mondjuk én nem skatulyázom be magam egyfajta zenei stílusra, de nem vagyok kíváncsi arra, hogy más mit hallgat.

Így engem hidegen hagy.

2013. máj. 21. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!