Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, a ti párotok megnézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a ti párotok megnézik a nőket, ha együtt vagytok? Nem feltűnően, de azért mégis. Hogyan kell helyesen kezelni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az itt válaszolók többsége f@szságot mondott. Nem fogadtam vakságot, max monogámiát. Ha szembe jön egy jó nő, akkor nyilván megnézem, akár ott van a barátnőm, akár nincs. Persze nem állok meg, és fordulok folyamatosan, ahogy a csaj mellettem elhalad, de azért végig méregetem és a barátnőm ebből semmit nem vesz észre, ha mégis rákérdez, akkor meg letagadom, nyilván tudja. Én is észre veszem, amikor elbambul, de mit tudok csinálni? Adjak neki egy sallert, csak mert más pasira nézett? Szarok rá, amíg csak nézi.
2012. febr. 26. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
neked nincs onallo gondolatod,h az enyemet ismetled meg?
2012. febr. 26. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Biztos megnézi, de diszkréten, úgy, hogy nekem ne legyen kellemetlen. Nem különösebben izgat. Ne bámulja úgy, hogy megalázó legyen nekem én sem hagyom a szemem más férfiakon.
2012. jún. 16. 15:18
 14/14 anonim válasza:
engem nem zavar ha nézegeti a csajokat. néha még be is szólok neki hogy másik oldalra nézzen mert annak jobb a segge, erre mindig pirul és egy darabig utána nem bámul másfele ;)
2013. okt. 28. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!