Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gyűlöl? Nem értem alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlöl? Nem értem alig mondd valamit.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy olyan bő 5 hónapig voltunk együtt... Kidobott mert a vége felé nagyon elege lett belőlem, hogy nekem mindig jópofiznia kellett :S Hát ezt nem értem miért kellett volna nekem mindig jópofizni. Szerettem becsültem mindenre képes lettem volna érte. Erre bejelenti, hogy egy nagy semmi vagyok már a számára és gyűlöl engem takarodjak az életéből nehogy keressem többet a közelébe se menjek. Erről mi a vélemény megérdemlem ezt? Egyéb okot nem találtam rá sose bántottam meg míg jártunk meg azután se de ő sokszor sértegetett engem. Még ilyet lánytól nem kaptam :S elég erős vagyok de ez engem is kiütött jól beb*sztam múltkor és majdnem elütöttek annyira kivoltam... Elmenjek hozzá csak azért is és beszéljek vele vagy mit kéne csinálni, mert ezt nem tudom annyiban hagyni!
2009. jún. 6. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van valakije. Teljesen normális emberi reakció, kognitív disszonanciának hívják. Mivel nem tudja helyre ttenni a dolgait, inkább leértékeli a kapcsolatotokat.

Igen menj el hozzá és kérdezz rá, hogy van-e valakije, vagy ha állítja, hogy nincs, akkor hogy mivel érdemelted ki ezt nála? Sok sikert és ne búsulj, van még nő a földön!!!

2009. jún. 6. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad olyan emberrel foglalkozni, aki direkt bánt minket. Ez párkapcsolatra még inkább vonatkozik.

Teljesen ignoráld, ne foglalkozz vele, és ne is gondolj se rá, se arra hogy miért ilyen. Koncentrálj a barátaidra, menj el velük, beszélgess velük, segíts otthon anyukádnak, és keress egy másik lányt. Tényleg ne rágodj azon hogy mit miért mondott, és hogy értette... teljesen mindegy.

30/N

2009. jún. 6. 16:31
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Teljesen igazad van. AZ a baj 1 órára lakik tőlem vagyis utazni is kell. De megpróbálom mert nem értem mié kapom ezt folyton, valszeg félre ismer míg együtt voltunk... max kirándulok egyet ha nem jön ki hozzám ha felhívom, h itt vagyok a házad előtt és szeretnék veled beszélni... akkor haza jövök utána és keresek más lányt ha ennyit se érek neki, hogyha odamegyek és kijöjjön beszélni... állítólag most nincs neki senki akivel komoylabban járna a barátnője azt mondta.
2009. jún. 6. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Szakít veled és aztán azt mondja, hogy gyűlöl? Ezzel a saját ítélőképességét minősíti (jár azzal, akit később gyűlöl). Igaza van annak a válaszolónak, aki a kogn. dissz.-t hozta szóba. De nem a disszonancia az exbarátnőd egyetlen kognitív problémája :)

Szóval egy hülye p-csa, örülj neki, hogy végetért a kapcsolat.

2009. jún. 6. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
de ha lenne oka gyűlölni akkor azt mondom oké... de semmi oylat nem tettem amiért gyűlölhene ezt merészen állítom sőt egyszer a haverjai is meg akartak késelni engem és akkor is álltam eléjük, h na próbálják meg minket soha el nem szakíthatak egymástól!!! erre tessék mit kapok...
2009. jún. 6. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
El nem menj hozzá öreg, te ezek képes lennél, elmenni hozzá megalázkodni? Milyen férfi vagy te? Egyértelmű, hogy túl kedves és jó kisfiú voltál, és rád unt, emelette lehet hogy volt is valakije
2009. jún. 6. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
emelette= emellett
2009. jún. 6. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:
hát kösz, persze, h jó voltam vele szemben ha szerettem mit vártál... őszinte voltam vele szemben mindig... lehet igazad van, h ez megalázkodás lenne!
2009. jún. 6. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

"de ha lenne oka gyűlölni akkor azt mondom oké... de semmi oylat nem tettem"

Ne őrlődj már. Egy hülyével van dolgod. Nem a te hibád, hogy szegény ilyen.

2009. jún. 6. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy beszélj vele! Sz.rd le a fejét és keress egy olyan csajt aki értékeli azt amit teszel érte!Még a végén azt fogja hinni hogy loholsz utána!
2009. jún. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!