Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlöl? Nem értem alig mondd valamit.
Szerintem van valakije. Teljesen normális emberi reakció, kognitív disszonanciának hívják. Mivel nem tudja helyre ttenni a dolgait, inkább leértékeli a kapcsolatotokat.
Igen menj el hozzá és kérdezz rá, hogy van-e valakije, vagy ha állítja, hogy nincs, akkor hogy mivel érdemelted ki ezt nála? Sok sikert és ne búsulj, van még nő a földön!!!
Nem szabad olyan emberrel foglalkozni, aki direkt bánt minket. Ez párkapcsolatra még inkább vonatkozik.
Teljesen ignoráld, ne foglalkozz vele, és ne is gondolj se rá, se arra hogy miért ilyen. Koncentrálj a barátaidra, menj el velük, beszélgess velük, segíts otthon anyukádnak, és keress egy másik lányt. Tényleg ne rágodj azon hogy mit miért mondott, és hogy értette... teljesen mindegy.
30/N
Szakít veled és aztán azt mondja, hogy gyűlöl? Ezzel a saját ítélőképességét minősíti (jár azzal, akit később gyűlöl). Igaza van annak a válaszolónak, aki a kogn. dissz.-t hozta szóba. De nem a disszonancia az exbarátnőd egyetlen kognitív problémája :)
Szóval egy hülye p-csa, örülj neki, hogy végetért a kapcsolat.
"de ha lenne oka gyűlölni akkor azt mondom oké... de semmi oylat nem tettem"
Ne őrlődj már. Egy hülyével van dolgod. Nem a te hibád, hogy szegény ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!