Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondtad a barátodnak h ez neked mennyire rosszul esik?
Szerintem beszélj vele erről, és h ha legközelebb megy a csajokkal bulizni akkor kérdezed meg h te is mehetnél e velük... és ha azt mondja h nem akkor ott valami gáz lehet szerintem :S
De biztos nem fog nemet mondani :) Csak majd h ha esetleg elmentek együtt bulizni hagyj neki levegőt ne lógj rajta stb... :)
2009. jún. 6. 14:24
Fú, hát ez nem lesz egy segítőkész válasz, de én beleőrülnék. Sajnos én egy féltékenyebb típus vagyok akármennyire is nem akarok az lenni. Most ha jól értem, akkor van egy pasid, aki csajokkal jár el bulizni meg mindenhova és te nem mehetsz vele? Mert akkor én már rég kiosztottam volna. Nem tudom neki hogyan esne ha te egy rakat pasival eljárkálnál bulizni... Érdekes... Szerintem próbáld vele megbeszélni a dolgokat.
2009. jún. 6. 14:27
3/14 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor beszéltem vele erről. És azt mondta, hogy az ő társasága nem kedvel engem, és igazából én sem őket és nem akarja hogy veszekedés legyen. De nekem akkoris nagyon rossz így! Mintha nem vállalna fel... :(
4/14 A kérdező kommentje:
És te szoktál eljárni több fiúval bulizni? És ha igen akkor ő arról tud? és neki mi a reakciója? nem foglalkozik vele v érzel egy kis féltékenységet? fu hát én nem tudom mit csinálnék h ha a barátom elmenne többször is más társasággal kb csak lányokkal bulizni és engem nem is hív.
én szerintem kiborulnék és máshogy viselkednék h észrevegye h valami nincs rendben ... mert ez nem természetes dolog.
2009. jún. 6. 14:55
6/14 A kérdező kommentje:
Két alkalom volt, hogy elmentem fiú barátaimmal, de akkoris csak azért, hogy hátha észbe kap ,hogy mennyire rossz. Persze ígyis történt...nagyon féltékeny volt. Azóta max barátnőmmel megyek el. És nagyon rossz, hogy mindezek ellenére mégis. Múltkor már azt is mondta, mikor kiborultam egy ilyen eset után, hogy a "barátság örök, a szerelem múlandó" Gondolom nem kell mondanom hogy esett! Szerinted változik ez a helyzet vmit is?
ilyen szempontból nekem is fontosabbak a barátok, rájuk is kell időt szánni, amikor te nem vagy ott. hagy őt kikapcsolódni. de vannak a társaságában fiuk is? mert az tényleg gáz ha egyedül van fiú körülötte meg 8 lány.. az érdekes.
2009. jún. 6. 15:27
Menj el te is barátokkal bulizni... és ha kiakad akkor mondd h na és vajon nekem h esik h te állandóan lányokkal mész el... azért durva amit mondott neked h a szerelem mulandó a barátság örök :S ... milyen gyakran jár el bulizni a lányokkal?te sajnos nem nagyon tudsz mit tenni :s h ha szereted és nem tudsz vele szakítani akkor el kell türnöd ezt ... de megéri neked szereted annyira h ezt elviseld? kitudja mik történnek a bulikbanlehet semmi de kitudja :S ...
2009. jún. 6. 15:28
Tiszta "If I were a boy" kategória...láttad már a klippet? Nézd meg! [Beyonce-if i were a boy]
2009. jún. 6. 15:46
Ha az én pasim tudná, hogy a barátai(lányok) nem bírnak engem, és mégis inkább velük lógna, mint velem, vagy tudja, hogy én otthon uncsizok, ő meg elmegy velük bulizni, akkor én tuti pofon vágnám.:D Ez milyen szemétség már... de egyébként is... még ha bírnának is... ne lógjon már csak csajokkal úgy, hogy Te nem vagy ott.
2009. jún. 6. 15:52
Kapcsolódó kérdések: