Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakire egyszerűen nem lehet tényleges rossz tulajdonságot mondani?
Akárkivel beszélek, ha kérem hogy mondja meg mi a rossz bennem mit csináljak másként. Egyszerűen nem tudnak rólam rosszat mondani... Ilyen létezik, vagy csak nem akarják megmondani?
Mondjuk én tényleg nem teszek semmi olyat ami bárki kárára lenne... Mindenkihez kedves vagyok, segítőkész... nem vagyok hisztis, nem vagyok egoista... nem beszélem ki a barátaimat a hátam mögött. mindig jókedvű vagyok
A legnagyobb bűnöm állítólag, hogy túl kedves vagyok olyanokhoz akik nem érdemlik meg. Meg hogyha valakit szeretek hajlamos vagyok róla túl sokat beszélni. És hogy mindig mindent képes vagyok kimagyarázni. De ezek nem hiszem hogy ténylegesen rosszak.
Nektek van ilyesféle ismerősötök? Vagy tán ti, akikre úgy nem nagyon tudtok rosszat mondani?
Létezik hát!
Bár tegnapig egy kicsit beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok!
Pedro! Kövér vagyok valójában, nincs mellem és kapák a fogaim. Így is kellenék? a fenekem olyan, mint egy ezeréves múmiáé...
22:43 voltam!
#21:05
Na tessék, ezek után azt sem hiszem el, hogy olyan szerény vagy! Inkább tartsd meg a telefonszámod!
:-DD Pedro
Lesznek emberek akiket idegesíteni fogsz - ők irigyek rád, hisz magukból indulnak: "én nem tudok olyan lenni mint ő - biztos csak valami hátsó szándék miatt ilyen....nekem ez gyanús, ennyire nem lehet kedves az ember!".
Íme máris szerintük a mások által gondolt kedvességed, számukra negatív lesz. Mindenki magából indulóan ítéli meg, és arra amire szint úgy képes viselkedésileg, a másikat.
Akik szeretnek, ők elfogadnak téged olyannak amilyen vagy, és azt tudjuk legkönnyebben elfogadni, aki hasonló mint mi, és hasonló viselkedésre is képes.
Számunkra ismeretlen, és furcsa viselkedés bizonytalanságot szül, mert az ember a nem megszokottól mindig is tart egy kicsit. Ha ilyennel találkozunk, és nem tudjuk hova rakni az illetőt, akkor számunkra könnyebben válik negatívvá a viselkedése.
A kedvesség is szubjektív.
A jelekből ítélve (túl kedves vagy olyanokkal, akik nem érdemlik meg, kihasználnak, stb.) butus vagy. Hogy ne mondjam: buta, mint a föld.
Aztán lehet, hogy büdös a lábad, kilóg az orrszőröd, nyerítve röhögsz, csámcsogva eszel, stb.
Ez mind-mind relatív, mert egyik ember szemében semmiség, másik viszont nem bírja elviselni. Éppen ezen oknál fogva sem kell attól tartanod, hogy mindenki tökéletesnek lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!