Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rendes lány? (Teljesen feladom! )
Figyelt kérdés
24F- vagyok! Nem tudok találni már 6 éve egy olyan lányt, aki komolyan venné a párkapcsolatot! Szerintem átlagos kinézetű vagyok, igaz nem vagyok egy nagy dumás. 21 éves korom óta egyedül élek, tiszta rendezett életet. Jó munkahelyem van, jól keresek. Nem panaszkodom, igaz egy kicsit sokat dolgozom. Ez a 6 éve csak olyan lányokkal találkoztam, akiket a buli és a társasági élet érdekelt. Általában azért kellettem a lányoknak, hogy megcsalják a barátjukat vagy nem volt épp senki, akivel lefeküdjön vagy anyagilag kihasználjon. Aki elhitette velem, hogy tényleg szeret az hazudott megcsalt stb... Ez által már a baráti körömmel is megszakadt a kapcsolatom! Miért vagytok ilyenek? Miért gázoltok át az érzelmeken? Egy határozott elutasítás is jobb, mint ez a sok sz@r. Már kezdem elszigetelni magam. Van még rendes lány köztetek?2012. febr. 23. 20:59
11/15 anonim válasza:
Vannak még rendes lányok, amikor épp nem számítasz rá, akkor fogsz vele találkozni. 26/N
12/15 anonim válasza:
létezik. köztük én is..:D de egy másik 24 éves fiú már 2 hónapja lefoglalt. (: 17/L
13/15 anonim válasza:
Írnál néhány szót arról hogy mit jelent hogy sokat dolgozol, mivel foglalkozol és napi hány órában? Elég sokat dolgozok én is, munkahely szempontjából hasonló cipőben járok. Privátba is írhatod, ha ide nem szeretnéd. 25/L
14/15 anonim válasza:
amúgy meg ez fordítva is igaz,mert rendes hapsit meg még nehezebb találni mint rendes csajt.
15/15 anonim válasza:
Tudod, egy csomó "rendes" lány keres "rendes" fiút, és egy csomó "rendes" fiú keres "rendes" lányt. Na, az ilyenket kellene valahogy összehozni pl. egy társkereső, ahol úgymond csak normálisak vannak, nem a sok r**anc meg a pedofil állat, de sajnos ilyen nincs. Ezek az emberek épp azért nem tudnak egymásra találni, mert otthon ülnek begubózva. A "rendes" lányok nem járnak discoba vagy bulikba, szóval szinte megközelíthetetlenek, esetleg a könyvtárba megtalálhatod őket, de lássuk be, ez nem éppen a legjobb hely az ismerkedésre. Persze kinek mi a "rendes". Nálam pl. már a bulizás sem fér bele a "rendes lány kategóriába", és igazából én is ilyen vagyok. Persze mindekinek mást jelent a "rendes", nem kötelező velem egyet érteni.:) Én pl. nagyon csendes és zákózott lány vagyok, és ez persze látszik is rajtam, így a fiúk is megijednek, félnek a visszautasítástól, ezért inkább a könnyen megkapható hp-kat választják (és nem Harry Potterre gondolok:) ). Pedig mi sem utasítanánk vissza a kedves, udvariasan közeledő fiúkat, csak egyszerűen nem lehet minket "hanyatt vágni" (ha érted mire célzok) pár randi után. Egyébként a legtöbb normális csaj nem egy bombanő, persze nem mondom, h nincs kivétel, de hiába jön mindenki a nagy világmegváló szöveggel, h a "külső nem számít", ez nem így van. Mindenki az első benyomás alapján ítélkezik, próbál a külső alapján mérlegelni, ahelyett, h megismerné a lányt. És talán nem vagyok egy szupermodell, de hűséges és őszinte lennék a páromhoz és tisztelném (erre nagyon sokan már nem képesek). Az sem érdekel, h hogy áll anyagilag a srác és h a szüleivel lakik vagy sem. Csak egy kis szeretetre, tiszteletre, törődésre vágyom, olyanra, aki megért és nem a "rózsaszín fellegekben" jár, h itt minden milyen jó és tökéletes. No, röviden ennyi :) 18/L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!