Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre 3 párkapcsolatban vagyok. Ez normális?
Már 3 éve járok az egyik barátommal, a másikkal csak egy éve viszont az elsővel nem szakítottam úgyhogy két barátom volt egyszerre, de nem tudnak egymásról. Viszont pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal aki szintén nagyon tetszik és vele is kerültünk már félreérthető helyzetbe... Most akkor leszbikus vagyok vagy nem?
Választanom kéne hármuk között?
Hát ez remek akkor most már qva is vagyok... ezaz... :@
Bezzeg ha ezt pasi írta volna ki akkor már az egekig magasztaltátok volna!!!
Egyerűen arról van szó, hogy nem akarok senkit megbántani...
"Miért bűn ha egy kicsit kísérletezek???"
És még te nem akarsz senkit megbántani, mi?
Annyit próbálj meg felfogni (már ha nem vagy fake), hogy nem tárgyakkal csinálod ezt, hanem emberekkel. Ha ezt se érted, akkor tökmindegy, ki mit ír ide.
Nem megbántás ez, döntened kéne és csak eggyel járnod. Csak egyet lehet igazán szeretni és rá kéne jönnöd, ki az, a többinek meg azt mondani, hogy sajnálod.
De a párkapcsolatot nem kéne ilyen lazán venni, valószínű könnyen jöttél össze velük. Összejönni akkor kéne csak, amikor már tényleg szerelemről van szó. Na mindegy. Az egy nagyon magasztos pillanat kéne, hogy legyen az életben, amikor valakivel összejövünk és azt nagyon komolyan és meggondoltan kéne tenni. Akkora varázsa van ennek, kár hogy a mai világban ezt is így lealacsonyítják és régimódinak mondják.
Már nem azért, de kis kijavítás:
ha a 3 tudomást szerez arról, hogy mindegyikkel jársz, ráadásul évek óta van egyik-másik,szerintem sokkal jobban megbántod, mint ha simán el hagyod
a másik, ami eléggé zavar, hogy fel se fogod, hogy ez tényleg a ribancság !tisztességes nő nem csinálna ilyet.
a harmadik, ami a legjobban zavar, férfiként mondom, hogy ha ezt egy pasi irta volna, rá is hasonló jelzőket raknék, mint itt sokan rád.Lehet hogy vannak, akik ezt egy nemembeli embertől menő vagy bármi jó dolognak vennék,azok is elég selejtek vele együtt.Sok mindent el nézek 1 embernek és kapcsolat szempontjából egy nőnek, de a qrválkodást ingyen vagy pénzért és a megcsalást, azt semmiképp, és te épp egymással csalod őket,szóval veled szóba se állnék.persze neked se biztos, hogy hiányzik egy 4. a csapatból.
írok egy példa megtörtént esetet:
egy csaj, akit én le fektettem, nagy büszkén mesélem a haveroknak, hogy milyen jó csajom van, erre ki derül, hogy bicskén afrikai menekülteket szop le 1 doboz cigiért, vagy épp pesti utai utiköltségeiért és hogy naponta dugják mindenhol, ahol ép rá jön a viszketés.Eléggé le esett az állam,fel kerestem, és kérdőre vontam, hogy ő miért ilyen qrva.(szakítottam is vele)Erre ő ki jelentette, hogy nem qrva,mert nem pénzért csinálja, hanem csak úgy,meg említettem a cigi és utiköltség dolgot, arra már semmit nem tudott mondani(lehet néhányan fel ismerik erről a dologról)....
érted kérdező?te is ha nem épp ezt, de hasonlót csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!