Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a szemét vagy ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a szemét vagy ő?

Figyelt kérdés

Párommal tegnap előtt és tegnap is össze vesztünk!

Tök hülyeségeken!

1:Azért kezedett el velem ordibálni mert hazajött a melóból és rajtam volt a rövidujjuja meg hogy minden nap az övét hordom!(mondtam neki hiába ki van mosva érzem rajta az illatod és tök jó)

2:két napja beteg már tegnap volt a harmadik nap hogy nem szexeltünk és tegnap akartam!Ő meg nem,ezen is összeveztünk!Meg minden kis hülyeségen,most ez a pólos dolog is!

Szerintetek kezd ellaposodni a kapcsolatunk vagy csak azért mert beteg és én nem vagyok megértő?!

Két napja már egymáshoz sem szólunk az ágyban hátat fordítottunk egymásnak ugy aludtunk(le sem tudom irni milyen szar volt igy)most kérjek én bocsánatot vagy mi legyen!

23/L

2012. febr. 23. 09:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Én ugy gondolom hogy ha valamit rendbe akarunk hozni azt rendbe tudjuk hozni!

Én szeretem és ő is szeret(annak ellenére ami mostnában történt)ha pedig ez megvan akkor meg lehet oldani mindent!

Este beszélek vele!Majd beirom mi volt!

2012. febr. 23. 11:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Eddig minden barátom örült ha az ő polóját vettem fel,vagy bármilyem ruha darabhját.Nem fog ez javulni szerintem 7 év után,egyre csak rosszabb lesz és te persze tűrsz!
2012. febr. 23. 11:58
 23/26 A kérdező kommentje:

Most hivott hogy ne főzzek vacsit mert elvisz kajcsizni!Meg hogy ne haragudjak,elég sz@r volt az utóbbi 3 napja!

Akkor ,ő is szeretne tenni azért hogy kibéküljünk meg h jobb legyen! :)

Ennek ugy örülök!

A hétvégére meg szervezek valami jó programot hogy együtt tudjunk lenni jöv héten már ugy is melózok!:(

2012. febr. 23. 12:40
 24/26 Laylah ***** válasza:

Látod, ő is érzi, hogy nem volt ez jó :) Ez már nagy lépés, személy szerint úgy gondolom, hogy ezzel már jelzi, hogy szeret. Azt hiszem, az első volt az, aki írta, hogy minden pasi egy egyszerű megfázástól is a halálán van, és ezt csak alátámasztani tudom. Szerintem szimplán ez a baja, meg lehet, hogy munkahelyi gondok is rátesznek egy jó nagy lapáttal. Szerintem nincs itt semmi gond, hagyd szenvedni, ápolgasd, jól esik neki :)

22/L

2012. febr. 23. 14:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. febr. 23. 14:50
 26/26 anonim ***** válasza:

Most én is hasonló szituációban vagyok..:S

Igazából nálam az volt, hogy ő megbántott, mondtam is neki, de ahelyett hogy megbeszéltük volna, még ő sértődött be.. azóta eltelt több nap is, és nem keresett.. sőt, szerintem nem is fog.. majd én fogom azzal hogy szerintem álljunk el egymás útjából.. majd rájön, hogy ő volt a hibás:S mert ez nem az első alkalom..:(

20L

2012. febr. 23. 15:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!