Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a szemét vagy ő?
Párommal tegnap előtt és tegnap is össze vesztünk!
Tök hülyeségeken!
1:Azért kezedett el velem ordibálni mert hazajött a melóból és rajtam volt a rövidujjuja meg hogy minden nap az övét hordom!(mondtam neki hiába ki van mosva érzem rajta az illatod és tök jó)
2:két napja beteg már tegnap volt a harmadik nap hogy nem szexeltünk és tegnap akartam!Ő meg nem,ezen is összeveztünk!Meg minden kis hülyeségen,most ez a pólos dolog is!
Szerintetek kezd ellaposodni a kapcsolatunk vagy csak azért mert beteg és én nem vagyok megértő?!
Két napja már egymáshoz sem szólunk az ágyban hátat fordítottunk egymásnak ugy aludtunk(le sem tudom irni milyen szar volt igy)most kérjek én bocsánatot vagy mi legyen!
23/L
15 voltam!
Ő 6 évvel idősebb!
Jajj én már nem tudom mi legyen!Lehet h mostanában kevés időt töltöttünk egymással kevesebbek voltak a programok meg ilyesmi!Megpróbálom amit az előző ajánlott!
Köszönöm a hasznos válaszokat mindenkitől! :)
az évek ilyen esetekben sem számítanak...
vannak akiknek 1 év után is ugyanolyan keserves és nehéz szakítani, és vannak akik 17 év után szakítanak....ez nincs időhöz kötve
10.49
odaírtam, hogy ne ezért szakítson mert így szokott lenni, tudtam hogy bele kell kötni-.-
de amúgy sztem ha egy fiú így viselkedik a párjával, akkor az elég szomorú. nálam már válóok. nagy valószínűséggel ráunt a dologra, vagyis a lányra. sztem meg jobb lenne szerencsétlen lánynak nem áltatni magát, hanem lépnie. ha nagyon kell a fiúnak, vagy esetleg annyira megbánta, akkor visszakönyörgi magát,változtat és nem fordul elő többet.
vagy akkor legalább utána bocsánatot kért volna, h neharagudj, ideges vagyok, szar napom volt a munkahelyen. ilyen formában még elfogadható lenne. legalábbis én így viselkednék, biztos bocsánatot kérnék utána. főleg ha szeretem az illetőt, és mondanám, hogy milyen idióta liba voltam és h neharagudjon.
Azért én még megpróbálom menteni a menthetőt!
Ha végképp nem tudjuk megoldani akkor nincs más minthogy külön folytatjuk az egészet!
De remélem nem kerül erre sor!
Olyan sok mindent elértünk együtt és annyi minden elértünk az életben ketten!Teljesen a 0 ról indultunk!Most meg van egy hitel nélküli lakásunk meg autónk!Külföldön élünk!Most kezdtünk el azon gondolkodni hogy valami vállalkozásba fogunk!Most ezt azért irtam le hogy olyan sok mindent elértünk együtt és olyan jó párost alkotunk/alkottunk eddig!És nem akarom hogy ez olyan könnyen tönkremenjen!
Köszi a biztatást remélem! :)
Egyébként neked honnan jött ez a név? :)
többször láttam már a neved és mindig a duracel(lehet nem jol irtam le)
jut rólad az eszembe!jó kis név!
Jól teszed, hogy nem hagyod annyiban és küzdesz érte - pont azért is, amit leírtál, amilyen a kapcsolatotok.
Manapság nem népszerű ez a küzdés - a mai fiatalokban inkább az van, ami az élet más területén is megmutatkozik: ha nem jó, eldobom és nem pedig javítani próbálok rajta.
Nagyon drukkolok nektek!
(a nyussz meg tényleg dilis, nekem elhiheted) ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!