Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után. , tudtok nekem valami jó filmet ajánlani?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 22:44
12/14 anonim válasza:
Hogy ne éld az életed (sorozat, de haláli) :D
13/14 anonim válasza:
Romantikust, nyálasat, drámákat NE.
Egyébként a South Park meg a Family Guy a legjobb figyelemelterelők.
14/14 Amikaa válasza:
Bosszú és Újrakezdés (Revenge of the Middle-Aged Woman). Én ezt a filmet anno az HBO-n láttam és nagyon tetszett. Az egyik kedvenc "szakítás utáni" filmem. Témába vágó, nem nyálas-romantikus, vicces. Tetszik nagyon az a gondolat benne, hogy "A legjobb bosszú a boldog élet."Leginkább lányoknak ajánlom.
Illetve én most valamelyik nap ki voltam nagyon bukva az exem miatt és akkor elkezdtem nézni az American Horror Story c. sorozatot. 3 nap alatt végig néztem az első évadot. Teljesen odaszegezett a képernyőhöz. Azalatt a 3 nap alatt szinte egyáltalán nem is jutott eszembe az exem :D annyira lekötött a sorozat. :D Most kezdem a 2. évadot.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!