Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a normális nőknek sem kell az h szeressék meg becsüljék?

Figyelt kérdés
ha jó vagy velük az is baj ha nem az is ha foglalkozol velük az is stb stb.
2012. febr. 22. 22:15
1 2 3
 11/28 Nazira ***** válasza:
Lehet csak te hitted normálisnak őket és nem is voltak azok... Nem szabad elkényeztetni a nőket sem azért mert aztán csak arra mennek ,h mikor kapnak vmit blabla... A nyáladzást sem szeretik mármint ha vki egész nap rajta lóg és nyalizik.... Lehet sokat adtál neki? Lehet túlzottad mentél utána mindig? Hogy mutattad ki ,h szeretted?
2012. febr. 22. 22:31
 12/28 A kérdező kommentje:
az lehet hogy nem jó úton járok de aki akar vagy szeret az ugy elfogad ahogy van az illető nem kell neki változni meg hasonló szituk . ezt tudom h a nők oanok mint a tavasz szeszélyesek és sokank azért kell a pasi pl most én mert ott van alattam a Gsx r 1000 k10 ( k10= 2010 es ) meg sajnos a legtöbb férfi társam ezért kell a nőknek mert otta nagy köbös moci meg vagy vereda vagy mind 2 és a bnők előtt mien jó vele csillogni villogni...
2012. febr. 22. 22:33
 13/28 A kérdező kommentje:
nyálazni nem az én stílusom szóval ez kizárt ki mutattni szeretettel csókkal meg oda adással.
2012. febr. 22. 22:35
 14/28 Nazira ***** válasza:
Nálad amúgy milyen a normális nő? Kinézetre mész lehetőleg gondolom én, na azok meg mennek a pénzre akik már olyan dögösebbek:) Nekem sokféle párom volt, volt 1 akire azt hittem ,h semmije sincs mert nem látszott nem villogott mert tudni akarta, h kell e nekem úgy is ,h nincs sok pénze, na néztem mikor kiderült, h van ott azért bőven... Én ha gazdag pasi lennék tuti nem mutatnám ki az elején, h te cica itt van miből élni meg cuccozni magad :)
2012. febr. 22. 22:40
 15/28 A kérdező kommentje:
nekem a normális nő az kajak megértő engedje h szeressék és kinézetre ne legyen egy full bánya rém hmm kajak átlagostól felfelé:) nekem van oan exem akire azt hittem h nah neki csak a zsozso kell de nem csak nagyon adott magára de leg belül meg nagyon érzékeny igényelte azt h szeressék törödjenek vel ha egy nap nem hívtam vagy 30 x már baj volt h én miért nem foglalozom vele ... de viszont nagyon szerettük egymást csak sajnos autó balestben el hunyt 3 éve :'(
2012. febr. 22. 22:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2012. febr. 22. 22:52
 17/28 A kérdező kommentje:
ezt én is de tovább kell lépni de sajnos eddig azóta csak a tré nők jönnek!
2012. febr. 22. 22:53
 18/28 anonim ***** válasza:

előző barátomnak nem volt se autója se motojra se lakása, ellenben volt egy pár hitele (csak azért hogy ne mondjátok hogy a nők pénzre mennek)

viszont: megfojtott a szeretetével... egy idő után mikor ( ő szerinte már megnyílt nekem) átment egy kb 5-6 éves gyerekbe, aki az anyja szoknyájába kapaszkodik folyton, és én voltam neki anyuci... még a szüleimhez se mehettem el 2 várossal arébb, mert amikor nem értem vissza ugy hogy ő még ne legyen otthon akkor egyből jött a hivás hogy hol vagy hol vagy hol vagy mikor jösz mikor jösz? és ezt 2 óra múlva ismételte.

Barátnőkkel nem mehettem még teázni se mert húzta rá a száját, ha elmentem játszotta a megbántottat... persze, mentünk ide, meg oda, de akkor is ment a hiszti....

szóval azért a szeretetből is néha "sokk"

2012. febr. 23. 07:59
 19/28 anonim ***** válasza:

"nekem a normális nő az kajak megértő engedje h szeressék és kinézetre ne legyen egy full bánya rém hmm kajak átlagostól felfelé:) nekem van oan exem akire azt hittem h nah neki csak a zsozso kell de nem csak nagyon adott magára de leg belül meg nagyon érzékeny"

Hát, ilyen stílussal csodálkoznék, ha normális nőt tudnál felszedni magadnak. És ezt mos kajakra mondom, mert én oan vok.

2012. febr. 23. 10:23
 20/28 A kérdező kommentje:
utolsó komizó nakszól akkor mien stílussal szerinted ?? nem fogok piros szőnyeget le gurítani senki elé ha kellek így kellek hameg nem akkor nem így is úgy is marad a sötét oldal meg az éjszakai élet ennyi !
2012. febr. 23. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!