Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez még szerelem vagy nem? Nemigaz, nemtudom mi van velem.
utóbbi időben rosszra fordult a kapcsolatom a a barátnőmmel...:/
bizalmatlanság, féltékenység, és az ebből következő viták sora..:(
olyan furán érzem magam...:S ha összeveszünk, sz*rul érzem magam, hogy úristen, milesz ha elveszítem, az aki nagyon fontos nekem, és akiért már mennyi mindnet megtettem...és aki szeret engem.
mikor meg mindne rendben van, olyan érzésem van, hogy nemkell nekem kapcsolat, meg iylen b*romságok, és alig tudodk elszakadni ezektől a gondolatoktól...
magam sem tudom mit érzek...volt valaki hasonló cipőben?! ha igen mi lett a vége a dolognak?
én ezt akkor éreztem mikor állandoan a nyakamon lógott ...
vannak neki bnõi? lóghatna azokkat többet te meg haverjaiddal és nemcsak egymás nyakán lógni állandoan
én pont így vagyok, csak a barátommal.. amikor együtt vagyunk, azt olyan természetesnek veszem, meg itthon is elgondolkozok hogy ó minek vagyon én vele, nem kell ő nekem, nem érzem azt hogy nagy szerelem..
de amikor összeveszünk, (jó először idegbeteg p.csa leszek) de utána meg bőgök hogy el fogom veszíteni, meg mi lesz velem nélküle, stb..:S
most éppen "szünetet" tartunk,de.. hát nemtudom.. "szeretlek is meg nem is" .. kb. ezt érzem..:S:D
egyszer fellökhetne valaki a lépcsőn, hogy térjek észhez!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!