Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Őszinte, hűséges, lelkiismeretes, segítőkész, figyelmes, határozott, van önbizalma, szenvedélyes, intelligens, elfogadja, hogy egy csalódás következtében vigasztalásra volt szükségem, nyugisabb típus, csendesebb helyeket szereti, mindent meg lehet vele őszintén beszélni, nem előítéletes.
Külsőre, normális, vékony alkat, 175től 185cm, 68-80kg, rövid hajú, igazi hófehér bőre van, természetesen szőrtelen mellkasa, naponta vagy másnaponta mos hajat, 17-23 éves.
a fel sorolásból ki hagytad hogy van lakás autója és hogy pénzes nyaraló a balatonon és minden évben el visz külföldre nyaralni.
lássuk be egy kicsit nagy igényü vagy.valamiről mindig le kell mondani vagy az egyik vagy a másik
"természetesen szőrtelen mellkasa"
Hehh hát nehogy már ott is borotváljam. Fújj, gusztustalan.
Lebuktam, hogy én vagyok... :D
Sajnos így szokott lenni, kevés normális férfi, nő van és nem találkoznak... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!