Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítsak vagy ne?
Figyelt kérdés
Röviden. Pár hónapja van barátom. Ráadásul az osztálytársam. Vidéki, így hétvégén megy haza majd vissza a koleszba. nagyon kedves, figyelmes. Eddig túl tökéletes is volt. Nem erőszakos, sőt! Hét végén busójárás volt és én is kimentem megnézni. Találkoztunk is. Miután én hazamentem megcsókolt egy lányt egy bárban. Felhívott és elmondta telefonon, azt is ,hogy rögtön megbánta és nagyon sajnálja, szeret, még sírt is, hogy ő mekkora hülye. Nem akar elveszíteni, de tudja, hogy ez is megcsalás. Tegnap már fel sem akartam venni a telefont. Kb 50 hívásom volt. Aztán mégis felvettem. Apunak elmondtam /mégiscsak pasi szemmel látja/. Még ő védte mivel mondta, hogy kissé kótyagos volt a barátom. Gondoljam át, hogy rögtön szakítok-e vele? Mivel megtehette volna, hogy nem mondja el, mint általában a pasik. A haverja is azt tanácsolta neki, hogy hallgasson! Személyesen még nem tudtunk beszélni mert csak holnap jön suliba.
Én nem szakítanék vele. Bűntudata van, ami azt jelenti, hogy szeret és nem akar elveszíteni. Őszinte volt, nem hazudott, ha azt tette volna, akkor lenne gond. Már tudja, hogy milyen érzés az, ha ilyet tesz és mik lehetnek a következményei (elveszíthet), ezért nem hiszem, hogy mégegyszer megtörténhet. Inkább becsüld meg a srácot!
Ui.: voltam már hasonló helyzetben
L/16
2012. febr. 25. 17:10
13/17 anonim válasza:
ÉN azért elgondolkodnék rajta, hogy vajon miért csókolta meg azt a másik lányt. ŐSzintén szólva eengem már így annyira nem lep meg: távolságtartó vagy, apád szól rád, hogy néha mondd neki, hogy szereted. Neked milyen lenne, ha azt mondanád neki, hogy szereted, ő meg nem mondana rá semmit. Elég nagy bunkó vagy. Vagy csak éretlen egy kapcsolathoz. Egyáltalán szereted ezt a fiú? Törődj már vele!
17/L
2012. febr. 25. 19:24
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak az "épületes" véleményt, miszerint bunkó vagyok. Mint kiderült a haverjai azon versenyeztek, hogy ki tud több lányt megcsókolni és elég sokáig húzták ezzel, hogy ő is tegye meg. Bejön-e az ott lévő lánynak aki ráadásul idősebb is volt. Megbeszéltük a dolgot és nem szakítottunk. A távolságtartásról meg annyit, hogy soha nem fogok egy pasi után sem futni! Voltak olyan osztálytársaim akik..hát mit mondjak? 12 éves koruk óta pasiznak és azóta nem is szüzek. Gyakorlatilag ez a trend. Most leszek 16 éves és még 1 évet azért várnék a dologgal kb. Ezt is megbeszéltük még az elején, hogy korainak tartjuk a dolgot. Ő sem volt még lánnyal és ő most volt 16. Anyu mindig azt mondta, ha egy lány úgy viselkedik mint egy ribi, akkor ne is várjon mást, minthogy annak is tekintik. És azt is, hogy a konkrét szexen kívül mást is lehet csinálni.
2012. febr. 29. 10:40
15/17 anonim válasza:
ha szakítanál vele lehet később megbánnád hogy nem adtál neki még egy esélyt. szóval próbáljátok meg, kezdjétek tiszta lappal, de mondd meg neki hogy több félre lépsét nem tűrsz el. egy kicsit állj a sarkadra :)
L/16
2012. febr. 29. 18:13
16/17 anonim válasza:
Szívesen. Mellesleg senki nem mondta, hogy fuss a fiú után, és hogy nyald ki a popóját. A törődés nem egyenlő a másik után való loholással. Azzal, hogy azt mondod neki, hogy: 'én is szeretlek', nem lesznek fizikai fájdalmaid, és nem fogsz a nyakában lógni. Szerintem ez tök alapvető, ha egymás közt kölcsönös a szeretet. De bocs, ha tévedek. Melleslek te írtad, hogy távolságtartó vagy. Akkor ne engem b@sszál már le kérleeeeeeek.
2012. febr. 29. 20:45
17/17 anonim válasza:
Ha szeretem a barátomat ot kívánom és nem egy másikat bármennyire is részeg vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!